anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieoryginalny produkt z Chin a Allegro Protect

Client:80340374
#14 Krzewiciel#

Ładny znaczek, ładne fotki, nawet pudełeczko widać co może wskazywać na oryginalny produkt 

https://allegro.pl/oferta/emblemat-gwiazda-mercedes-benz-a0008880011-17276850445

Szkoda tylko, że zdjęcia są "pożyczone" za przyzwoleniem allegro i jego katalogu produktów

I teraz ja kupię sobie taki znaczek i ku mojemu zdziwieniu bedzie to podróbka

Sprzedający za miesiąc będzie miec zablokowane konto

Czy Allegro Protect zadziała bez najmniejszego zająknięcia i odzyskam wpłaconą kwotę?

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Przecież gwarantujecie bezpieczne zakupy

Oczywiście jestem przekonany, że to oryginał ale czy moderatorki mogą przesłać ofertę do sprawdzenia?

Jestem bardzo ciekawy co z nią będzie kiedy sami nie wiecie czy to oryginał czy podróbka

Nawet gdy wyślecie ofertę do Mercedesa to powie Wam, że oryginał bo przecież na fotkach jest oryginał 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:80340374 Jeśli podejrzewasz, że oferta narusza regulamin, możesz ją zgłosić poprzez "zgłoś naruszenie" na dole oferty. 

Nie jestem jednak w stanie przewidzieć jak zadziała Allegro Protect w tej sytuacji. Każda taka sprawa jest analizowana indywidualnie. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:80340374
#14 Krzewiciel#

Niczego nie podejrzewam, fotki idealnie przedstawiają, że jest to produkt oryginalny

Do tego atrakcyjna cena i allegro gwarantuje bezpieczne zakupy

Pytam tylko dlatego bo jestem początkującym kupującym i pierwszy raz kupie coś z Chin

Jesli bedzie coś nie tak to AP zadziała? Mogę jedynie przypuszczać, że sprzedający bedzie mial zablokowane konto bo akurat konta typu Liunhai czy Xingsang czesto są blokowane

"Każda taka sprawa jest analizowana indywidualnie. "

@N_Nitka28 czy możesz dać mi wytyczne zakupowe co zrobić by moja ewentualna sprawa byla rozpatrzona pozytywnie?

Wiem, że platność przez allegro finanse. Poza tym co jeszcze?

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:80340374 Nie jestem w stanie dać Ci wytycznych, bo jak wspomniałam każda sprawa jest inna. Wszystkie warunki skorzystania z Allegro Protect znajdziesz tutaj.  

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#17 Koryfeusz#
oznacz moderatorów