Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Cześć @Client:103284509, zrobione 🙂
Dzien dobry. Chciałem przywrócić zakup który przez przypadek ukryłem. Zakup wczoraj, ukrycie dziś. Zakup hamulca do renault.
@Client:36989395 przywróciłem zakup.
Witam. Ukryłem zakup i niestety muszę go zwrócić. Mogę prosić o przywrócenie go aby był widoczny.
Cześć @wisnia_21i, zakup przywrócony 🙂
@Dom_Wydawniczy Przywróciłam Twój zakup 🙂
Można prosić o przywrócenie?
@matikesi3 Jaki to zakup?
z 21.05 od użytkownika ELUMIER_PL 3 produkty za 78.85
ja go anulowałem bo wybrałem złą opcję dostawy i czekam za zwrotem pieniędzy. A później niepotrzebnie ukryłem.
@matikesi3 Przywróciłam zamówienie 🙂
@dam04 Gotowe. 🙂
Witam mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatnich 7 dni? NIestety przez przypadek usunęłam zakup odtwrzacza mp3/4 a okazuje się niezgodny z opisem i chcę dokonać zwrotu lub założyć dyskusję. Dziękuję i życzę miłego wieczora
Witam mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatnich 7 dni? NIestety przez przypadek usunęłam zakup odtwrzacza mp3/4 a okazuje się niezgodny z opisem i chcę dokonać zwrotu lub założyć dyskusję. Dziękuję i życzę miłego wieczora
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@MarMari78 Przywróciłam zakupy z tego tygodnia 🙂
proszę o przywrócenie moich wszystkich ukrytych zakupów
@Client:64284363 Gotowe.