anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nierozwiązane zgłoszenie i brak odpowiedzi z Allegro kontakt

slonecznik8
#8 Zapaleniec#

@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

10 maja b.r. otworzyłam pusta skrytkę Allegro One Box. Zgłosiłam problem na automacie i do sprzedającego. Ciągle mnie zbywano odpowiedziami, że sprawa w toku. E-mailem już nie mogę wysłać nic do Allegro.kontakt, ponieważ komunikat każe przez formularz ale w formularzu już nie mogę wybrać tego zamówienia. Minęło 36 dni, a ja straciłam 124 złote i zero postępu w sprawie .... Jak ubiegać się o zwrot kosztów? Sprzedający umył ręce, podobno to już nie jego sprawa, że skrytka była pusta. Poproszono mnie o zamknięcie dyskusji i kontynuowanie korespondencji na e-mail. Zgłoszenie ma numer #41879615 może tu mi ktoś podpowie coś sensownego, bo tak jakaś tragikomedia ;(

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

az1rael
#21 Demiurg#

@slonecznik8 allegro one smart nadawca allegro, przewoźnik one należy do allegro odbiorca ty to już wiesz gdzie złożyć i do kogo reklamację. Po 36 dniach paczka uznana za zaginioną kasę oddaje j.w.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@slonecznik8 Bardzo mi przykro, że tak długo czekasz na rozwiązanie sprawy. Przekazałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Mam nadzieję, że teraz już otrzymasz odpowiedź na wspomniane zgłoszenie. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

slonecznik8
#8 Zapaleniec#

Dziękuję, odezwał się do mnie zespół Allegro. Paczka się nie odnalazła ale złożyłam reklamację i mam nadzieję, że już sprawnie pójdzie. Pozdrawiam. 

oznacz moderatorów