Nierozwiązane zgłoszenie i brak odpowiedzi z Allegro kontakt

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
10 maja b.r. otworzyłam pusta skrytkę Allegro One Box. Zgłosiłam problem na automacie i do sprzedającego. Ciągle mnie zbywano odpowiedziami, że sprawa w toku. E-mailem już nie mogę wysłać nic do Allegro.kontakt, ponieważ komunikat każe przez formularz ale w formularzu już nie mogę wybrać tego zamówienia. Minęło 36 dni, a ja straciłam 124 złote i zero postępu w sprawie .... Jak ubiegać się o zwrot kosztów? Sprzedający umył ręce, podobno to już nie jego sprawa, że skrytka była pusta. Poproszono mnie o zamknięcie dyskusji i kontynuowanie korespondencji na e-mail. Zgłoszenie ma numer #41879615 może tu mi ktoś podpowie coś sensownego, bo tak jakaś tragikomedia ;(
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@slonecznik8 allegro one smart nadawca allegro, przewoźnik one należy do allegro odbiorca ty to już wiesz gdzie złożyć i do kogo reklamację. Po 36 dniach paczka uznana za zaginioną kasę oddaje j.w.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@slonecznik8 Bardzo mi przykro, że tak długo czekasz na rozwiązanie sprawy. Przekazałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Mam nadzieję, że teraz już otrzymasz odpowiedź na wspomniane zgłoszenie.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dziękuję, odezwał się do mnie zespół Allegro. Paczka się nie odnalazła ale złożyłam reklamację i mam nadzieję, że już sprawnie pójdzie. Pozdrawiam.