Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Wylicytowalem,i zaplacilem za przedmio,a niejaki lukasz sulkowski nik nr.104015907 po prostu mi go nie wyslal.
Przez ponad 3tyg."bujalem"sie z monitami,najpierw do niego,pozniej do Allegro,a facet totalnie wszystko olewal.
Po wielu perturbacjach dostane(przynajmniej mam taka nadzieje)zwrot z Allegro-Protect.
Nie rozumiem,dlaczego ja ponosze wszystkie nieprzyjemne konsekwencje takiej sytuacji.
Prawie miesiac mam zamrozone pieniadze.Poniewaz placilem z zagranicznego banku,dwa razy zaplace za wymiane euro-zloty,a goscia nie dotkna praktycznie zadne konsekwencje.
Nawet nie ma czegos w rodzaju czrnej listy nieuczciwych sprzedawcow,zeby mozna bylo ostrzec innych potencjalnych pechowcow.
Czemu nie mozna takich ludzi na stale wykluczyc z grona Allegrowiczow?!
@Client:74514125 Dlatego ze tu sprzedajacy uważają że tylko kupujący są nie uczciwi. Jeżeli zakup na zwykłym Allegro to możesz wystawić komentarz, jak na Allegro Lokalne i zakup od prywatnego sprzedającego to nauczka żeby ich omijać. Allegro nie ma narzędzi prawnych żeby coś im zrobić.
A szkoda!Cos sie powinno zmienic,zeby tacy ludzie nie mogli juz oszukiwac innych.
😫