anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niezaliczenie do strefy fachowca dwóch zakupów

bzykuAZS
#7 Wielbiciel#

Witam

Jestem uczestnikiem strefy fachowca i nie zostały zaliczone mi do tego dwóch zakupów. Zestaw WERA kupiony w cenie 636,90 zł, a Milwaukee za 888,99zł przez co nie mogę osiągnąć progu 5000zł zakupów, proszę o interwencję. klucze milwaukee DiO.jpgklucze wera DiO.jpg

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@bzykuAZS aktualnie mamy problemy z licznikiem w strefie fachowca, ale nasz zespół pracuje już nad naprawą tej sytuacji. Przepraszam Cię za tę sytuację i poproszę o cierpliwość. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

bzykuAZS
#7 Wielbiciel#

Witam

Temat nadal nie został rozwiązany i nie zostały mi przyznane punkty.

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bzykuAZS sprawdziliśmy ten przypadek dokładnie i nie jest związany z problemami technicznymi. 
Te zamówienia nie są wliczone do Strefy Fachowca, ponieważ oferty nie są w kategorii, w której zakupy wliczają się do tej strefy. Jest to kategoria Motoryzacja i te zakupy naliczyły się prawidłowo w Strefie Mechanika

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

bzykuAZS
#7 Wielbiciel#

powyżej są zrzuty ekranów z tymi narzędziami w kategorii dom i ogród -> narzędzia, w linkach widać numery aukcji. Tak zostały wyszukane i tak zakupione.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bzykuAZS na zrzutach tak, ale w zamówieniu nie.
Zamówienie nr b84975e0-8456-11ee-8a45-2b9de8d22b2f oferta nr 14662305063  była w kategorii: Allegro >  Motoryzacja >  Narzędzia i sprzęt warsztatowy >  Narzędzia ręczne >  Klucze.
Zamówienie nr  5a633f70-83bf-11ee-9f57-7b2073c35b4b oferta nr 13451279835 jest w kategorii 
Allegro >  Motoryzacja >  Narzędzia i sprzęt warsztatowy >  Narzędzia ręczne >  Klucze.

Tak jak pisałam, monety zostały naliczone, ale w ramach innego programu. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

bzykuAZS
#7 Wielbiciel#

Bez tytułu.jpg

to jest ta sama aukcja.. wystawiacie tą samą aukcje w dwóch kategoriach. ja zamawiałem oba produkty wyszukując go w kategorii dom i ogród -> narzędzia żeby zaliczyły się do programu "strefa fachowca" ponieważ wiedziałem że nie zostanie ten zakup rozliczony w programie "strefa mechanika"

Tak jak pisałam, monety zostały naliczone, ale w ramach innego programu. 

nie zostały naliczone żadne monety w ramach innych programów.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bzykuAZS przepraszam, nie wyraziłam się precyzyjnie. 
Zakupy zostały zaliczone, ale w ramach innego programu. Niestety ilość zakupów w danym miesiącu nie była wystarczająca do otrzymania monet. 
Sprawdziłam ofertę wskazaną na zrzucie i nie doszło w niej do zmiany kategorii po Twoim zakupie. Na pierwszym zrzucie widoczna jest także inna cena tego produktu. 
Przykro mi, ale nie jestem w stanie pomóc w tej sytuacji, zakupy zostały zaliczone w ramach Strefy Mechanika, ponieważ podczas zakupu oferty były w kategorii Motoryzacja. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

bzykuAZS
#7 Wielbiciel#

wera motoryzacja.jpgwera dom i ogród.jpg

Dwa zrzuty ekranów tej samej aukcji.. jeden kategoria dom i ogród drugi motoryzacja. 13451279835. Dodajecie te same aukcje w dwóch kategoriach i dlatego jest kłopot.

Oba produkty o których pisze był kupione w kategorii dom i ogród ->narzędzia, dlatego proszę o zakwalifikowanie dwóch powyższych zakupów do programu strefa fachowca i przyznanie monet.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bzykuAZS wyjaśniam to i dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@bzykuAZS przepraszam, że czekałeś na odpowiedź! 
Jeśli chodzi o zamówienie nr 5a633f70-83bf-11ee-9f57-7b2073c35b4b, to rzeczywiście sprzedający ma wystawione dwie te same oferty w  dwóch kategoriach. Jednak Ty zakupu dokonałeś w kategorii Motoryzacja > Narzędzia i sprzęt warsztatowy.
Jeśli chodzi o zamówienie nr b84975e0-8456-11ee-8a45-2b9de8d22b2f to tutaj również kategorią jest Motoryzacja.
Przykro mi, ale nie jesteśmy w stanie nic z tym zrobić, nie mamy technicznej możliwości przerzucenia zakupów między Strefami. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów