anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

NotFoundException po kliknięciu „Zobacz podobne” na liście produktów

Wujek-Fester
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_  Proszę o przekazanie wiadomości do deweloperów/testerów. Nie mogłem znaleźć formularza zgłaszania błędów aplikacji więc wrzucam info na forum. 

Podczas wyszukiwania produktów w aplikacji, przycisk zobacz podobne, na końcu listy produktów wyrzuca exception. Sprawdziłem z innymi hasłami wyszukiwania i aplikacja zgłasza ten sam kod błędu. 

Data: 22.09.2024

Godzina: 12:36

Model: iPhone 12 (MGJ53PM/A)

Wersja Aplikacji: Allegro v7.87.0

Kod błędu: 

{"errors":[{"code":"NotFoundException","message":"Not found","details":null,"path":null,"userMessage":"Funkcja niedostępna. Skontaktuj się z autorem aplikacji.","metadata":{}}]}

Kroki reprodukcji:

1. Otwórz aplikację Allegro

2. W polu wyszukiwania wpisz: „Northgard: Niezbadane ziemie” i wyszukaj produkty

3. Lista produktów powinna zawierać produkty - gry planszowe. Scrolluj stronę na sam dół.  
4. Kliknij w przycisk „Zobacz podobne”

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Wujek-Fester. Dziękuję za sygnał! Przekażę info do dedykowanego zespołu i dam Ci znać, gdy otrzymam odpowiedź.  

oznacz moderatorów

Wujek-Fester
#7 Wielbiciel#

 Zauważyłem, że miałem nieaktualną aplikację. Po update do wersji v7.88.0 jest ten sam błąd. W razie potrzeby mogę przetestować to przez TestFlight to będziecie mogli zebrać logi 😉 

IMG_2608.png

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka
oznacz moderatorów