Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę normalnie korzystać z Allegro, bo ciągle mnie blokujecie. Np wczoraj, gościu ma modele aut 1:64, wiadomo że z miniaturki nie wypatrzę wiele, więc otwieram jego oferty żeby dokładnie oglądnąć i ban, bo kto to widział otworzyć 20 kart, czekaj z pół godziny aż nam się odwidzi, i tak piąty raz w tym miesiącu, a support ma w dupie zgłoszenie przez ten śmieszny formularz ze strony blokady.
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@SzymonL8 wolniej klikaj
@SzymonL8 to nie chodzi o otwieranie kilku kart. Czy możesz spróbować z karty incognito i dać znać, czy wtedy problem też występuje?
Nie mogę normalnie korzystać z Allegro, bo ciągle mnie blokujecie. Np wczoraj, gościu ma modele aut 1:64, wiadomo że z miniaturki nie wypatrzę wiele, więc otwieram jego oferty żeby dokładnie oglądnąć i ban, bo kto to widział otworzyć 20 kart, czekaj z pół godziny aż nam się odwidzi, i tak piąty raz w tym miesiącu, a support ma w dupie zgłoszenie przez ten śmieszny formularz ze strony blokady.
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Na to widzę tylko jedna metodę. Firefoks Multi - Account Containers. Jest tez wersja pod Waterfoxa. Najzwyklejsza darmowa wersja działa tylko na ciasteczkach. Wiec nie powinno zawieszania na koncie Allegro zrobić. W sumie kiedyś próbowałam się upewnić ale tylko sprzedawcy odpowiadali. Otwierasz sobie wtedy zalogowane konto w pierwszej karcie. A karty obok z rozszerzenia najlepiej niezalogowane. Każda taka karta ma inne ciasteczka więc automatycznie będziesz sobie w nich mógł dodawać inne produkty do koszyka i porównywać, a na koniec wybrane przerzucić do tej zalogowanej. Od razu mówię, że nie testowałam tego na Allegro zbytnio, głównie używam do innej strony ale technikę użytkowania można sobie wypracować. Ach i na jednej przeglądarce mi dzieciak ustawił tak by ciasteczka po zamknięciu się zapisywały, a na drugiej tak by się same kasowały więc teoretycznie w wersji pierwszej powinien koszyk zostać zapamiętany do późniejszego przeglądania. Allegro ma tego typu problemy od dawna gdzieś, nie masz co liczyć na pomoc. Jak nie to tylko pozostaje mieć 5 przeglądarek do jednego portalu...
Mogli by tylko dla pewności potwierdzić, że rozszerzenie oddzielające ciastka od przeglądarki jest na 1000% legalne. Nie zmienia Ip itp. Jedynie każda karta oddziela ciasteczka. Przynajmniej w wersji darmowej, płatna to inna bajka... Co na to nasze Panie? @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_