Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 21 listopada 2022 r. zmienimy minimalną cenę zakupu umożliwiającą skorzystanie z darmowej wysyłki:
Dodatkowo cena za za wykupienie rocznej subskrypcji Allegro Smart! wzrośnie z 49 zł na 59,90 zł. Za subskrypcję miesięczną zapłacicie tyle samo, co do tej pory, tj. 10,99 zł.
Jeśli zapisaliście kartę płatniczą do konta Allegro, w dniu przedłużenia subskrypcji nie pobierzemy automatycznie nowej opłaty i nie przedłużymy subskrypcji na nowych warunkach. O jej zakończeniu powiadomimy Was mejlowo. Od 21 listopada od godz. 9:00 subskrypcję przedłużycie samodzielnie.
Nowe zasady Smart! będą obowiązywać dla subskrypcji miesięcznych lub rocznych, przedłużonych lub wykupionych od 21 listopada 2022, od godziny 9:00.
A czy mogę teraz zrezygnować ze smarta i kupić go za 7 dni?
Z czego to wynika? Regulamin nie nakłada takiego ograniczenia.
W marcu się kończy Smart.Chcę przedłużyć.Jak to zrobić.
Poczekać do marca i przed upływem przedłużyć.
Proste jak konstrukcja cepa.
Chyba, ze w tym pytaniu kryje sie jakas podstepna intryga ktorej powiedzmy nie zrozumialem a przeczytanie wczesniejszych postów to dla niektorych szczyt ich mozliwosci (intelektualnych).
Jesteś Wielki !!!
Kiedy bede mogla zapalcić za alego smart mam ważne do 21 listopada na ta chwilę nie ma takiej możli
Według regulaminu Allegro, będziesz mogła zapłacić na nowy termin dwa tygodnie przed końcem ważności Smarta. Wychodzi na to, że już od 07 lub 08.11.2022 uaktywni się u Ciebie możliwość dokonania wpłaty.
Bardzo dziękuję za odpowiedź
@la_nika poproszę o informacje bo widzę że jest "bałagan" zawsze można było zakupić Smarta z 60dniowym wyprzedzeniem>a teraz?🤔
Tutaj masz odpowiedź moderatorki :
Odp.: Przedłużenie Smarta w programie Bezcenne Chwile - Społeczność Allegro - 460952
Tutaj masz dokładną odpowiedź moderacji:
Rozwiązano: Odp.: Brak możliwości przedłużenia Allegro Smart - Społeczność Allegro - 460558
Czy mogę przedłużyć Smart mając jeszcze aktywny wcześniejszy
Wchodzą nowe zasady Smart i chciałem się dowiedzieć czy jeżeli teraz zrezygnuje i zakupie na nowo allegro Smart to będę jeszcze na nastepny rok po starych zasadach?
Tak, jeżeli zakupisz przez 21.11.
Czyli wszystkie sprzedawane przedmioty w cenie 30-40 zł ustawiamy na 45 zł
@majster_man Będzie dokładnie odwrotnie - wszystko, co kosztowało więcej niż 45 zł, stanieje do 44,99. A potem będzie płacz, że klienci dobierają towar do 45 zł i resztę zwracają.
Nieładna zagrywka z Waszej strony. Nie chodzi nawet dla mnie o koszt usługi (rocznie +10 PLN to niewiele), ale głównie o minimalną wartość zamówienia. Chętnie bym przedłużył ważność (mam do końca grudnia), ale nie mogę, bo przy okazji zmieniliście szybko zasady przedłużania ważności smart. W momencie ogłoszenia zmian w regulaminie powinniście dać możliwość opłacenia i przedłużenia tym Klientom, którzy mają aktywną subskrypcję. Natomiast to jak zostało to ogłoszone i ustawione terminy sugeruje, że jednak chodziło o wykiwanie Waszych Klientów. Brawo allegro, bardzo cwane.
Niedługo nadmierna konsumpcja dóbr wszelakich spadnie a prowizja allegro wzrośnie do 50%
@mr_oma napisał(a):Od 21 listopada 2022 r. zmienimy minimalną cenę zakupu umożliwiającą skorzystanie z darmowej wysyłki:
- z 40 zł na 45 zł – w przypadku dostawy do automatów paczkowych i punktów odbioru
- z 40 zł na 65 zł – dla przesyłek kurierskich.
Dodatkowo cena za za wykupienie rocznej subskrypcji Allegro Smart! wzrośnie z 49 zł na 59,90 zł. Za subskrypcję miesięczną zapłacicie tyle samo, co do tej pory, tj. 10,99 zł.
Jeśli zapisaliście kartę płatniczą do konta Allegro, w dniu przedłużenia subskrypcji nie pobierzemy automatycznie nowej opłaty i nie przedłużymy subskrypcji na nowych warunkach. O jej zakończeniu powiadomimy Was mejlowo. Od 21 listopada od godz. 9:00 subskrypcję przedłużycie samodzielnie.
Nowe zasady Smart! będą obowiązywać dla subskrypcji miesięcznych lub rocznych, przedłużonych lub wykupionych od 21 listopada 2022, od godziny 9:00.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dzień dobry, mam zapytanie. Czy istnieje możliwość wcześniejszego zakupu ( przedłużenia) subskrypcji SMART? Jeśli tak, to jak to zrobić? Nie można kupić nowej subskrypcji rezygnując ze starej, gdyż mój SMART zostanie wyłączony dopiero 21 listopada o 23:59.