Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przeglądałem pościel za 85,58 zł, po tygodniu dowiaduje się ze paczka została wysłana :
Kwota płatności
A nie widzisz tych zakupów na Allegro?
Widzę ze kupiłem pościel za 85,58 zł. Niżej
Kwota płatności
Wynika że zrobiłeś więcej zakupów a połączyłeś w jedną płatność.
Razem 85,58 zł .
🤔
@Client:41147362 Jeśli chodzi o zamówienie z 6.09, to widzę, że został zgłoszony zwrot.
tak ale na wartość 85,58 zł. Z konta pobrano 417,99 zł
@Client:41147362 Połączyłeś w jedną płatność dwa zamówienia od różnych sprzedawców, na kwoty: 85,58 zł oraz 332,41 zł, co daje nam łączną wartość 417,99 zł.
Proszę mi pomóc w odstąpieniu od umowy . Zaznaczyłem zwrot i tylko 85,58 zł mogę odzyskać.
Chciałbym odesłać towar , nawet nie wiem jak. Dziękuje.
@Client:41147362 A pisałem że to zakup od kilku sprzedających! wszystko masz tu: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
jeżeli odstapisz od umowy zakupu- zwrot przed wysyłką to nie musisz odbierać przesyłki.
@Client:41147362 Musisz zgłosić odstąpienie od umowy również w przypadku drugiego zamówienia. Zrobisz to w zakładce "moje zakupy". Tam też znajdziesz informacje o możliwych opcjach odesłania towaru.
Od
AOUCHEN@Client:41147362 Może zaloguj się na drugie konto, tam zobacz ...
A na przyszłość nie włączaj komputera po spożyciu
Atak hakerski! Mój Boże.
@Halfrunt Widać hakerstwo całkiem na psy zeszło, kiedyś to były ataki, na redakcje, biura polityków, czasem tylko jakieś pieniądze (na przeżycie).
A dzisiaj jakąś pościel kradną, niedługo będą kraść stare majtki i skarpetki....