Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . Sprzedająe na allegro , ale też kupuję no i padło na mnie . Trafiłem na ofertę konfliktowego sprzedawcy .Produkt jest niezgody z większością zdjęć , może jedno nieco go przypomina .Produkty higieniczne były potrzebne na już do sklepu po prostu kończyly się maseczki dla pracowników . To co przyszło jak to określić trudno nazwać maseczką ochronną , cienizna wręcz przezroczysta . Przed weekendem , a na sklepie kilka maseczek , a zużywamy kilkanaście w ciągu dnia .W innej sytuacji odesłał bym . ale nóż na gardle , kazałem zakładać po 2 .Ocena negatywna , obniżona nota tylko za zgodność z opisem reszta 5tki . Pierwsze sms-y o usunięcie , teraz z pogróżkami o sądzie adwokatach itp itd . Strachliwy nie jestem , ale cóż sam chciałeś - dyskusja . W dyskusji również pogróżki , czekam na wypowiedz pracownika allegro . W końcu napisałem tylko prawdę , aby inni klienci się nie nabrali jak ja na eleganckie zdjęcia .
@mdrogeria - wg mnie wystawić im komentarz negatywny (widząc jaka maja ilość pozytywnych w jakości 5/5) to trochę chamstwo. Mogłeś dać im mniej gwiazdek, ale negatyw ? Naprawdę zasłużył ? Przecież sam wiesz jak to potrafi zaszkodzić.... No offence, ale słowa @Client:79179573 napisał "w punkt - "Sprzedawca - Sprzedawcy - Sprzedawcą".
No offence. Jestem tylko kibicem.
terazauto miniaturka w jego ofercie w dalszym ciągu sugeruje inny produkt , czyli działanie zamierzone .
ZROBIONY ZAKUP W CELU OTWARCIA DYSKUSJI ,PRZESYŁKA NIEPODJĘTA WRACA
To masz go na widelcu. Opisz to w dyskusji.
Że im się chciało tak brandzlować..... Złośliwi się trafili.
Na wniosek o usunięcie negatywnej oceny w drugim mailu otrzymalem poniższą odpowiedź
cyt-
Dzień dobry,
dziękuję za wiadomość.
Przykro mi, jednak nie mamy wpływu na zachowanie Kupujących.
Otwarte Dyskusje nie wpływają na statystyki. Jeżeli Kupujący oznaczy ją jako nierozwiązaną, proszę o ponowny kontakt.
Ostrzeżenie dostał , a następnie to chyba blokada , obym się mylił bo mimo wszystko jedziemy na tym samym wózku .