Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam . Sprzedająe na allegro , ale też kupuję no i padło na mnie . Trafiłem na ofertę konfliktowego sprzedawcy .Produkt jest niezgody z większością zdjęć , może jedno nieco go przypomina .Produkty higieniczne były potrzebne na już do sklepu po prostu kończyly się maseczki dla pracowników . To co przyszło jak to określić trudno nazwać maseczką ochronną , cienizna wręcz przezroczysta . Przed weekendem , a na sklepie kilka maseczek , a zużywamy kilkanaście w ciągu dnia .W innej sytuacji odesłał bym . ale nóż na gardle , kazałem zakładać po 2 .Ocena negatywna , obniżona nota tylko za zgodność z opisem reszta 5tki . Pierwsze sms-y o usunięcie , teraz z pogróżkami o sądzie adwokatach itp itd . Strachliwy nie jestem , ale cóż sam chciałeś - dyskusja . W dyskusji również pogróżki , czekam na wypowiedz pracownika allegro . W końcu napisałem tylko prawdę , aby inni klienci się nie nabrali jak ja na eleganckie zdjęcia .
glenmoranghie mam drugie koto do zakupów i z tamtego był robiony zakup , ale po adresie nie trudno odnaleść tym bardziej ,że pisal F-Vat
@mdrogeria "Na wniosek o usunięcie negatywnej oceny w drugim mailu otrzymalem poniższą odpowiedź
cyt-
Dzień dobry,
dziękuję za wiadomość.
Przykro mi, jednak nie mamy wpływu na zachowanie Kupujących."
Czyli parafrazując, mamy cię w düpie, radź sobie sam". Typowe dla Allegro. Trafił się nieudolny bądź leniwy pracownik Allegro obsługujący Twoją dyskusję.
Sugeruję powołać się na ichni regulamin art. 11par6:
"Niedozwolone jest uczestniczenie przez Użytkownika w Transakcji wyłącznie w celu wystawienia oceny (np. aby sztucznie zawyżyć lub zaniżyć wiarygodność Sprzedającego)."
Domagaj się od Allegro interwencji na podstawie tego zapisu regulaminu. Skontaktuj się z Allegro na czacie i porusz tą sprawę. Czat możesz sobie zarchiwizować żeby mieć później podkładkę. Upieraj się przy swoim bo masz rację. Domagaj się by Allegro stosowało się do swojego własnego regulaminu.
glenmoranghie SPOKOJNIE , NIEODEBRANA PRZESYŁKA DOPIERO ZOTAŁA WYJĘTA PRZEZ KURIERA Z PACZKOMATU , W WEEKEND W DYSKUSJI BĘDZIE SIĘ UPOMINAŁ O KASĘ , ALBO WYMYŚLI HISTORYJKĘ O BRAKU KODU DO ODBIORU ![]()
Przetrzymaj mu tą kasę 14 dni od daty otrzymania zwrotu, bo masz prawo. Jeżeli inpost naliczy Ci koszty przesyłki zwrotnej, to sobie oczywiście potrąć ze zwrotu kasy.
NIE glenmoranghie ODDAM Z BUTA JAK TYLKO RUSZY W DROGĘ DO MNIE ,ŻEBY NIE MIAŁ PUNKTU ZACZEPIENIA . ZMIENI STATUS NA ,, W DRDZE DO NADAWCY ,, OD RAZU ZWROT ŚRODKÓW
@mdrogeria I co, myślisz że dzięki temu usunie Ci negatywa albo zamknie dyskusję? Tańczysz jak Ci zagrał, niestety (a buraków trzeba częstować ich metodami, tyle że z finezją, bo innych nie rozumieją).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Knowhere NIE TO MIAŁEM NA MYŚLI , ODDAŁ TO ODDAŁ , KASA WRÓCIŁA NATYCHMIAST O CZYM NAPISZE ŻEBY MI DOPIEC ? PRZECZYTAJ CO NAPISAŁEM WSZCZEŚNIEJ ODNOSZĘ SIĘ DO ODPOWIEDZI ALLEGRO
@mdrogeria Zaproś go tutaj - zobaczymy jaki z niego chochoł.
TO JAKIŚ NARWANY MŁODZIAN , NA DOMIAR W DYSKUSJI NAWIĄZUJE DO SWOJEGO
ZAKUPU W CELU WYSTAWIENIA NIEGATYWNEJ OCENY ![]()
@mdrogeria wskoczył do grobu i jeszcze się sam zakopuje.Ciekawe czy wypisał już sobie nekrolog🤣
KAŻDYM KOLEJNYM KROKIEM SIĘ POGRĄŻA , MOŻE NIE JEST ŚWIADOM KONSEKWENCJI ??
@mdrogeria AUTODESTRUKCJA? Taki lotnik- samuraj.
pulkownik66 MIALEŚ NA MYSLI KAMIKADZE ??
Ja bym się nie pierd**** w tańcu, Allegro usunie opinie i może zablokuje mu ponowną możliwość, ale zamiast tego poruszyłbym temat w sądzie, gdzie sprawa jest pewna i można sobie wyciągnąć odszkodowanie za spowodowanie strat finansowych
Kret się nauczy
Adekpol TAKI MŚCIWY TO NIE JESTEM , ALE WYDAJE MI SIĘ , ŻE PO USUNIĘCIU OCENY OTRZYMA ODPOWIEDNIĄ NOTKĘ OD ALLEGRO .
nat_not BARDZO PROSZĘ O OPINIĘ .MDROGERIA
kamikaZe raczej.....
@terazauto I tak i tak jest dobrze @mdrogeria się nie pomylił
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=kamikadze
@mdrogeria Towar należy wysłać bo go zakupił. Ma prawo do zakupu jak każdy ale jak wystawił "negatyw" w momencie zakupu to jego błąd.