anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ocena negatywna , nękanie

MAMY ROZWIĄZANIE!
mdrogeria
#21 Demiurg#

Witam . Sprzedająe na allegro , ale też kupuję no i padło na mnie . Trafiłem na ofertę konfliktowego sprzedawcy .Produkt jest niezgody z większością zdjęć , może jedno nieco go przypomina .Produkty higieniczne były potrzebne na już do sklepu po prostu kończyly się maseczki dla pracowników . To co przyszło jak to określić trudno nazwać maseczką ochronną , cienizna wręcz przezroczysta . Przed weekendem , a na sklepie kilka maseczek , a zużywamy kilkanaście w ciągu dnia .W innej sytuacji odesłał bym . ale nóż na gardle , kazałem zakładać po 2  .Ocena negatywna , obniżona nota tylko za zgodność z opisem reszta 5tki . Pierwsze sms-y o usunięcie , teraz z pogróżkami o sądzie adwokatach itp itd . Strachliwy nie jestem , ale cóż sam chciałeś - dyskusja . W dyskusji również pogróżki , czekam na wypowiedz pracownika allegro . W końcu napisałem tylko prawdę , aby inni klienci się nie nabrali jak ja na eleganckie zdjęcia .

oznacz moderatorów
65 ODPOWIEDZI 65
mdrogeria
#21 Demiurg#

Trochę zjechał z tonu , ocena go przestała interesować , a teraz dyskusja ważna bo zbliża się czas kiedy będę mógł poprosić o interwencję allegro .

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

Otrzymalem odpowiedź w sprawie anulowania oceny cyt:

Dzień dobry,

dziękuję za zarejestrowanie zgłoszenia. 

Uprzejmie informuję, iż zweryfikowałam wskazane konto. 

Panie Pawle, wskazany Użytkownik otrzymał stosowne ostrzeżenie - liczę, iż zadziała ono mobilizująco na jego postawę. 

Kwestię komentarza przekazuję do odpowiedniego Zespołu. Odpowiedź nadejdzie w najkrótszym możliwie czasie.  

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

I druga , czyli czasem warto cyt. 

Usunęliśmy ocenę z 27 lip 2020, 18:06 od progroupshop. Nie będzie już widoczna na liście Twoich ocen i nie będzie się wliczała do Twojej średniej ocen sprzedaży.

Przedmioty z zamówienia

GENERAL POCHŁANIACZ ZAPACHÓW DO SZAFEK Z OBUWIEM (7440447761)

Zgodność z opisem

★★★★★

Obsługa kupującego

★★★★☆

Koszt wysyłki

★☆☆☆☆

Komentarz

Tak sobie myślę ten produkt nie jest taki jak powinien być konkurencyjna firma ma inny podobno lepszy. No ale nie mi to oceniać ale to mogę bo to moja opinia

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@mdrogeria "A dzisiaj rano mam zakup od firmy w której zakupiłem maseczki i z buta negatyw na koncie" - art. 11.6 regulaminu allegro.

PS Ale widzę że narwaniec już dostał ostrzeżenie😏

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
Client:79179573
#16 Inspirator#

@Knowhere napisał: "Ale widzę że narwaniec już dostał ostrzeżenie"

Sprzedawca sprzedawcy sprzedawcą. 😜

Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

Negatyw usunięty , a teraz mam dyskusję 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

Client:79179573 jak byś się zachował jakbyś zamówił maseczki ochronne ,a otrzymał cienkie jak bibuła , Na domiar złego trafiło na koniec tygodnia ,a ja mam kilka sztuk w zapasie na 1 dzień trzeba by zamykać sklep  .Jakby trafiło inaczej odesłałbym i po sprawie . Wiem moja wina nie dopilnowałem , ale takiego badziewia nie miałem jeszcze w rękach , a moje dziewczyny zużywają w sklepie kilkanaście w ciągu dnia ,Zawsze był zapas i w końcu się przytrafiło .

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@mdrogeria A czy nie pisałeś ostatnio w innym wątku  i nie spierałeś się ze mną, że oceny produktu nie wystawia się sprzedawcy? Produktu nie polecasz, a skrzywdziłeś sprzedawcę 🙂

@WREDZIA-W1 co Ty na to?

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@xyz96 Ale @mdrogeria nie dał negatywa za produkt sam w sobie, tylko za niezgodność z opisem i zdjęciami. Przestań sobie wybierać to, co pasuje Ci do narracji.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@Knowhere Nie, no oczywiście, w innych przypadkach ocen produktu wystawionych sprzedawcom jest w opisie aukcji zaznaczone, że towar to bubel, do niczego się nie nadaje, ma różne wady itp, dlatego wtedy oceniamy produkt, a nie sprzedawcę. Teraz jednak oceniamy sprzedawcę za niskiej jakości produkt 🙂

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

xyz96 manipulowanie zdjęciami ? Kupujesz kalesony a dostajesz szorty ?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

xyz96 co innego jest na zdjęciach , a co innego otrzymujesz . Ocenę otrzymał za niezgodność z opisem  Jeśli fotki były by zgodne z tym co wysyła z pewnością szukałbym innej oferty

oznacz moderatorów
WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@xyz96 Pięć minut temu przyjechałam z ryb, a Ty już mnie męczysz!  ,W tym wypadku sprzedawca doskonale wie co sprzedaje i należy mu się rasowy negatyw za całokształt.

Ula

Ula
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

WREDZIA-W1Jak na rybach ?, dzięki za wsparcie

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

@WREDZIA-W1 Szczupaka masz, czy same płotki? Mi się kiedyś zdarzyło łapać po kilka okoni na raz na specjalną wędkę.

Tak, tak, zawsze oceniamy produkt, nie sprzedawcę, ale gdy punkt siedzenia się zmienia, nagle za produkt oceniamy sprzedawcę 🙂 Moim zdaniem @mdrogeria słusznie wystawił tego negatywa i tak powinno być w każdym przypadku.

oznacz moderatorów
WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@xyz96 Nic nie jest czarno-białe. Wszystko zależy od towaru, jaki sprzedaje sprzedawca i od ceny tegoż. Tanie sportowe buty nigdy wytrzymałością nie dorównają reebokom czy innym nike, ale to nie znaczy, że należy walić negatywy sprzedawcom.

Ula

Ula
oznacz moderatorów
pulkownik66
#19 Nestor#

@WREDZIA-W1 A branie było?😍

oznacz moderatorów
WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@pulkownik66 Leszcz 45cm, powędrował do wody i lin 42cm do zjedzenia 🙂

Ula

Ula
oznacz moderatorów
pulkownik66
#19 Nestor#

@WREDZIA-W1 Acha, sama byłaś .Tylko ryby brały😉

Ja ostatnio miałem dwa leszcze i ja jak ch... na brzegu jeszcze.😂

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@Client:79179573 Aż dam ci "w punkt", bo nawet śmiechłem. Co nie znaczy, że nie zgadzam się z OPem.

oznacz moderatorów