Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dotychczas, gdy korzystaliście z wyszukiwarki, prezentowaliśmy Wam wszystkie dostępne oferty wyszukiwanego przedmiotu. Jednak mamy już ponad 500 milionów ofert - aby spełniać swoją rolę, wyniki wyszukiwania wymagały uproszczenia.
Dlatego od 1 października będziemy wyświetlać na Allegro wyłącznie listę produktów. Większość z Was dobrze zna już ten widok, testujemy go od kilku miesięcy, w tej chwili widzi go już 70% kupujących. Zdecydowaliśmy się wprowadzić go dla wszystkich, jako domyślny widok wyników wyszukiwania.
Co istotne, nadal będziecie mogli, tak jak dotychczas, przejrzeć listę wszystkich ofert danego produktu - wystarczy kliknąć przycisk [porównaj X ofert].
Dlaczego zdecydowaliśmy się na tę zmianę?
Wyniki testów wyraźnie wskazują, że dzięki korzystaniu z widoku produktowego kupujący:
Więcej informacji jak zawsze znajdziecie w naszych aktualnościach.
@_HolaOla_ Oleńko ....plese , co Ty znowu wymyśliłaś ?
P.S . tylko nie poskarż się Maćkowi ..
@_HolaOla_ @mdrogeria "szybciej znajdują to, czego szukają" - dziś jest 13. sierpnia, a nie 1. kwietnia 🐭
@mdrogeria zdradzisz mi co masz na myśli przez znowu? To jest decyzja Allegro, którą ja Wam przekazuję, bo takie jest tutaj moje zadanie.
PS. Nie planuję 🙂
Ok, zawężamy ilość ofert, ma to podstawy ale czy z pozycji kupującego jest to krok w dobrym kierunku, z wpisów i wypowiedzi- nie.
@_HolaOla_ aaa...bo , wszystkie te nowości tylko wprowadzają zmiesznie , a przykry obowiązek poinformowania nas o tym spoczął na Tobie .
Dobra , a teraz coś prozaicznego , możecie mi wszyscy pogatulować
OD OŚMIU GODZIN JESTEM DUMNYM DZIADKIEM !!!!
@mdrogeria gartulacje !!! No to długi weekend - pępkowe ! 🙂
@pinsplash no .... miała być dopiero za tydzień , wygląda na to ,że będzie imprezowa dziewucha .😅
@mdrogeria Gratuluje, ale dziadkiem nie jesteś i ...to są informacje nie dla obcej publiki, wg mnie.
@mdrogeria Ktoś musiał, bo po to tutaj jesteśmy.
Przeogromne gratulacje dla Ciebie i rodziców! Zdradzisz nam imię tego wspaniałego, małego człowieka? 😀
@_HolaOla_ dzięki wielkie , Olu .... nie ma jeszcze imienia , a może i ma , przywitaliśmy ją dopiero dzisiaj o 8:46 , młodzież coś kombinuje , ale na razie nam nie zdradzają , w końcu to ich największa powinność i radość jakim jest wybór imienia dla pociechy . Najważniejsze , że obydwie dziewczyny zdrowe choć większa zmęczona bo po niewielkich komplikacjach ostatecznie zakończyło się cesarką .
@_HolaOla_ wydusiłem z młodzieży , moja wnusia ma na imię Lilianna- Lili- Lilusia 🤗
tyz piknieee ... prawda ?
@mdrogeria teraz musisz zwiększyć wysiłki w działaniu na gadane w celu wywarcia zmian na allegro aby w przyszłości potomek mógł normalnie sprzedawać ewentualnie kupować 😉
ps. moje gratulacje
@Client:44052296 dzięki , zrobię wszystko żeby nie skończyła tak jak dziadek .
Miejmy nadzieję że do tego czasu **piiip** przestanie istnieć ten portal to totalne dno
@mdrogeria Gratulacje !!!! 🙂
Gratulacje, kolego sympatyczny 🙂
@mdrogeria eee tam ja mam juz troje , dwóch kawalerów i panienkę. Pochwal sie jak dobijesz do trójki.