Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dotychczas, gdy korzystaliście z wyszukiwarki, prezentowaliśmy Wam wszystkie dostępne oferty wyszukiwanego przedmiotu. Jednak mamy już ponad 500 milionów ofert - aby spełniać swoją rolę, wyniki wyszukiwania wymagały uproszczenia.
Dlatego od 1 października będziemy wyświetlać na Allegro wyłącznie listę produktów. Większość z Was dobrze zna już ten widok, testujemy go od kilku miesięcy, w tej chwili widzi go już 70% kupujących. Zdecydowaliśmy się wprowadzić go dla wszystkich, jako domyślny widok wyników wyszukiwania.
Co istotne, nadal będziecie mogli, tak jak dotychczas, przejrzeć listę wszystkich ofert danego produktu - wystarczy kliknąć przycisk [porównaj X ofert].
Dlaczego zdecydowaliśmy się na tę zmianę?
Wyniki testów wyraźnie wskazują, że dzięki korzystaniu z widoku produktowego kupujący:
Więcej informacji jak zawsze znajdziecie w naszych aktualnościach.
Szukaj na O L x i nie będzie problemu
Błyskotliwa i mało wnosząca odpowiedź. Dziekuję jednak za poswięcenie.
Nic nie robisz źle, to katalog jest zepsuty. Może szukaj w opisach.
W ten sposób chyba wyszukało Ci produkty, które mają w tytule 1974, a tam podpięte może być bug wie co. Zaś Twoje szukane 1974 mogą być podpięte pod jakieś inne "pseudoprodukty" z innymi datami w tytule.
Bardzo dziękuję za podpowiedź. Czy ja dobrze zatem rozumiem, ze obecnie nie ma możliwości wyszukania używanego pisma o tytule Świat Młodych wyłącznie z roku 1974?
Jest, tylko trzeba się lekko nagimnastykować 🙂
https://allegro.pl/listing?string=%C5%9Bwiat%20m%C5%82odych%201974&description=1
To teraz jeszcze opowiedz o tej gimnastyce. Bo wyniki są beznadziejne
No więc po zadaniu kilka razy pytania w czym jest problem z pozostawieniem przycisku.opcji rozłącz , maski opadły . Koniec bajki o testach i słuchaniu użytkowników , zbieraniu feebacku .Czy jest coś co jeszcze możemy my użytkownicy dodać ? Odpowiedź moderacji brzmi :
@WAMPIREZ nie powróci i taki był plan już od dawna - wszystko ma być dokładnie tak jak na innym portalu ^^
Wszystko zrzynają z tego portalu, tak jakby byli amebami, nic nie potrafili zrobić swojego.
Dziś i mnie to spotkało, połączone oferty na stałe. Jeszcze rano było ok, wczoraj też.
Nigdy nie korzystałem z połączonych ofert, bo nie jest to dla mnie przejrzyste, a teraz zmuszono mnie do korzystania.
Nie wiem czy to się sprawdza w przypadku wyszukiwania nowych i konkretnych produktów, ale nie sprawdza się w przypadku używanych i nie sprawdza się w przypadku korzystania z filtrów, np sortowania "od najnowszych". Nie wiem też, gdzie obecnie są promowane oferty, zniknęły.
Rozumiem, że sugerujecie się zyskami, ale kosztem użytkownika. Cóż, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Oj ludzie, syf potęgujecie, nic poza tym
Od początku tych testów kolejny dzień wyniki Allegro
Do tego codziennie znaczący wzrost negatywów dla aplikacji Allegro i widoczne spadki sprzedaży. Katalog (miliony problemów, błędów) oraz widok a'la A...on z USA to gwoździe do trumny. Zatrzymajcie się bo odwrót z minusów jest kosztowny i czasami niemożliwy.
Promowane są tam gdzie były. Jeśli promowana oferta wpadnie w Twój filtr to produkt będzie dostępny w sekcji promowane z reprezentatywną ofertą właśnie ta promowaną. Natomiast nie będzie tego produktu drugi raz w sekcji niepromowanych z innym topem. Sprawdzone u mnie, ale kto wie jakież to "różne widoki" jeszcze testują.
To i ja zadam pytanie po kolejnym dniu udręki.
W czym Wam przeszkadza przycisk rozłącz? Niech i nawet będzie że domyślnie będzie połączone, nawet to jedno kliknięcie przeżyję.
Nie ma żadnej logicznej odpowiedzi więc piszcie wprost że chcecie jeszcze więcej pieniędzy z nas wyciągać, aczkolwiek jestem ciekaw czy wyniki za sierpień nie przyniosły odwrotnego skutku. Ku mojej uciesze widzę kolejne negatywy na sklepie google i spadającą średnią, ale adekwatna jej ocena powinna wynosić gdzieś od 2.0 do dna
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Przestali już nawet odpowiadać, lawina niezadowolenia ich porwała.
Tak bezczelnie to się nie zachowują nawet firmy ubezpieczeniowe. W ocenach aplikacji w AppStorze użytkownikom odpisują, że mają w dupie ich opinie 😄
Wchodząc do sklepu stacjonarnego na półce widzę wszystkie oferty i ich ceny, a sklep internetowy powinien być jego odzwierciedleniem w internecie.
Tu allegro chyba bierze inspiracje z biedronki. Wpisujesz w wyszukiwarkę jabłko, a w wynikach dostajesz ye nię tą na środku wirtualną paletę, którą musisz rozstreczować, przekopać się przez czosnek, szczypiorek, durex i tadalafil mensil, żeby dostać swoje wyszukane jabłko. Z tą różnicą że taka biedronka od czasu do czasu rozłącza oferty z palet i układa na półki i kupując np herbatę z półki nie zdejmuję z niej Liptona Tetleya i Sagę żeby wziąć ukrytą za nimi najtańszą Minutkę, wszystko jest widoczne i czytelne.
Tak, myślę że to chyba jest dobry przykład, w wynikach wyszukiwania dostajesz po prostu swój wyczekiwany wg allegro zbiór kilkudziesięciu palet i se szukaj na której palecie jest to czego chcesz.
Dokładnie, tragedia jakaś, wszystkie moje filtry, zakładki szlag trafił, 10 razy więcej klikania i udręki, ode chciało mi się wyszukiwać cokolwiek, niech łączą oferty w tej samej cenie a tak za każdym razem muszę klikać w porównywarkę, dramaaaaat
Działanie na szkodę spółki jest usankcjonowane prawnie tak? To tak z ciekawości kto stoi za kierowaniem tejże spółki na dno?
Niektórzy pewnie pamiętają portal Grono.pl który tego typu testy na żywym portalu doprowadziły do upadku strony bo ludzie mieli dosyć ciągłych zmian wyglądu i funkcji i przeszli na FB.
Mi ta zmiana z łączeniem ofert w aplikacji wpadła akurat dzisiaj i odechciało mi się robić zakupów. Alternatywy dla Allegro są i lokalnie i międzynarodowo. To tak jakby co 👍