Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
W powyższej ofercie zakupiłem 250szt, ile rolek powinieniem otrzymać?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Pokaż link do oferty. Obrazki są dla nas niewidoczne.
@BeeLee_UK podaj proszę numer oferty lub link do niej.
https://allegro.pl/oferta/rolka-apak-57-x-30-m-17936395552
przy zakupie w pole ilość wpisałem 250 i dałem "Kup teraz", zatem wydawało mi się, że kupuję 2500 szt..
po rozpoczęciu dyskusji sprzedający zmienił opis oferty, więc aktualnie jest trochę inny. wcześniej wyglądał tak:
Opakowania są nowe, nieotwierane. Są to rolki kasowe wykorzystywane w urządzeniach fiskalnych do zapisu operacji sprzedaży, produkowane z certyfikowanego surowca.
OFERTA DOTYCZY ZESTAWU 10 ROLEK 🙂
ZASTOSOWANIE :
SPECYFIKACJA:
Poniżej prezentuje rzeczywiste zdjęcie sprzedawanego przedmiotu!
Przedmiot zostanie bardzo solidnie zabezpieczony i zapakowany na czas transportu.
. ******
W przesłanym linku ja widzę ilość 10 szt w opakowaniu, czyli przy zakupie 250 szt to powinno być 2500 rolek 🙂
@BeeLee_UK Jaka była cena zakupu w tej ofercie?
@BeeLee_UK z tego co widzę, oferta dotyczyła 1 opakowania - 10 sztuk produktu. Zgodnie z Twoim zamówieniem powinieneś otrzymać 250 opakowań, czyli 2500 rolek.
Czy zatem w dyskusji mógłby ktoś to potwierdzić, bo póki co pracownik allegro napisał:
"Sprawdziłem dokładnie ofertę sprzedającego i wywiązał się on z umowy, cena dotyczyła jednej rolki. Jeśli nie zgadza się Pan ze stanowiskiem sprzedawcy, może Pan zgłosić sprawę na drogę cywilnoprawną."
Często kupuję na wyprzedażach od zamykających się firm artykuły w naprawdę atrakcyjnej cenie. Tu nie ukrywam oferta również była atrakcyjna, więc chciałem zakupić sporo. Natomiast jeśli za tą cenę otrzymałem jedynie 10% tego co zamówiłem, to oferta jest wybitnie nietrakcyjna. Nawet jeśli sprzedający się pomylił, to mógłbym zwrócić te produkty bez zbędnych ceregieli. Jednak sprzedający napisał "Przykro nam, w ofercie jest czarno na białym napisane."
Zatem skoro twierdzi że opis jest prawidłowy, to powinienem otrzymać 2500 sztuk.
Cześć, @BeeLee_UK. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę z dalszymi informacjami.
@BeeLee_UK, sprzedający powiązał swoją ofertę z niewłaściwym produktem z Katalogu, stąd błędne dane. Przed chwilą zamieściliśmy wpis w Dyskusji z wyjaśnieniem i opisem dalszych kroków.
@BeeLee_UK Co ty hipermarket prowadzisz czy też może sprzedawca błędnie wystawił zestaw 10 szt. z ceną jak za 1 szt.?