anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

oferta rolek kasowych

BeeLee_UK
#1 Nowicjusz

allesht01.png

Witam.

W powyższej ofercie zakupiłem 250szt, ile rolek powinieniem otrzymać?

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Pokaż link do oferty. Obrazki są dla nas niewidoczne.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka Allegro Gadane

@BeeLee_UK podaj proszę numer oferty lub link do niej. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BeeLee_UK
#1 Nowicjusz

https://allegro.pl/oferta/rolka-apak-57-x-30-m-17936395552

przy zakupie w pole ilość wpisałem 250 i dałem "Kup teraz", zatem wydawało mi się, że kupuję 2500 szt..

po rozpoczęciu dyskusji sprzedający zmienił opis oferty, więc aktualnie jest trochę inny. wcześniej wyglądał tak:

Opakowania są nowe, nieotwierane. Są to rolki kasowe wykorzystywane w urządzeniach fiskalnych do zapisu operacji sprzedaży, produkowane z certyfikowanego surowca.

OFERTA DOTYCZY ZESTAWU 10 ROLEK 🙂

ZASTOSOWANIE :

• kasy fiskalne
  • drukarki fiskalne
  • terminale płatnicze
  • tachografy
  • parkometry

SPECYFIKACJA:

• EAN: 5903856928427
  • Stan: Nowy
  • Dystrybutor: Ada
  • Ilość : 10szt
  • Szerokość: 57mm
  • Długość: 30mb
  • Wolne od fenoli i bisfenolu
  • Barwa: biała

Poniżej prezentuje rzeczywiste zdjęcie sprzedawanego przedmiotu!

Przedmiot zostanie bardzo solidnie zabezpieczony i zapakowany na czas transportu.

. ******

oznacz moderatorów

Drynda_6
#7 Wielbiciel

W przesłanym linku ja widzę ilość 10 szt w opakowaniu, czyli przy zakupie 250 szt to powinno być 2500 rolek 🙂

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@BeeLee_UK Jaka była cena zakupu w tej ofercie? 

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka

@BeeLee_UK z tego co widzę, oferta dotyczyła 1 opakowania - 10 sztuk produktu. Zgodnie z Twoim zamówieniem powinieneś otrzymać 250 opakowań, czyli 2500 rolek. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

BeeLee_UK
#1 Nowicjusz

Czy zatem w dyskusji mógłby ktoś to potwierdzić, bo póki co pracownik allegro napisał:
"Sprawdziłem dokładnie ofertę sprzedającego i wywiązał się on z umowy, cena dotyczyła jednej rolki. Jeśli nie zgadza się Pan ze stanowiskiem sprzedawcy, może Pan zgłosić sprawę na drogę cywilnoprawną."

Często kupuję na wyprzedażach od zamykających się firm artykuły w naprawdę atrakcyjnej cenie. Tu nie ukrywam oferta również była atrakcyjna, więc chciałem zakupić sporo. Natomiast jeśli za tą cenę otrzymałem jedynie 10% tego co zamówiłem, to oferta jest wybitnie nietrakcyjna. Nawet jeśli sprzedający się pomylił, to mógłbym zwrócić te produkty bez zbędnych ceregieli. Jednak sprzedający napisał "Przykro nam, w ofercie jest czarno na białym napisane."

Zatem skoro twierdzi że opis jest prawidłowy, to powinienem otrzymać 2500 sztuk.

oznacz moderatorów

MiMary

Cześć, @BeeLee_UK. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę z dalszymi informacjami.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary

@BeeLee_UK, sprzedający powiązał swoją ofertę z niewłaściwym produktem z Katalogu, stąd błędne dane. Przed chwilą zamieściliśmy wpis w Dyskusji z wyjaśnieniem i opisem dalszych kroków. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz

@BeeLee_UK Co ty hipermarket prowadzisz czy też może sprzedawca błędnie wystawił zestaw 10 szt. z ceną jak za 1 szt.?