anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opoznienie

Client:97626573
#7 Wielbiciel

Czy komus tez opoznia sie paczka i ile trwa opoznienie 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:97626573 Sytuacje są różne, dlatego czyjeś doświadczenia z opóźnieniem przesyłki nic nie powiedzą Ci o Twojej paczce. Proszę, podaj numer przesyłki, o którą chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

nie jestem w stanie go znalezc

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Mam tylko numer zamowienia

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:97626573 Dobrze, poproszę. 

Wiktoria
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

IMG_0888.jpegIMG_0888.jpeg

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

9200fff0-90b7-11f1-8439-d59f42ef2473

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:97626573 Sprawdziłam to zamówienie. Z tego co widzę, paczka powinna zostać dostarczona do Ciebie dzisiaj, a nie została jeszcze nadana. 😞  W tej sytuacji najlepiej będzie otworzyć dyskusję ze sprzedawcą. Zrobisz w w szczegółach tego zamówienia. 

Nicol
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Zglosilam wczoraj zwrot prztszlo ze pienidze zostana zworcone i sa juz w drodze co mam zrobic jesli paczka nie przyjdzie a pisze mi ze mam zwrocix towar sprzedawca nie odpisuje:(

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:97626573 Nie martw się, na pewno nie będzie takiej sytuacji, że zostaniesz i bez towaru i bez pieniędzy. 

Z tego co widzę sprzedawca zwrócił pieniądze i przelew został zaksięgowany. W ciągu maksymalnie 1-2 dni roboczych powinnaś otrzymać zwrot. Widzę, że płatność była BLIKiem. Sprawdź swoją historię transakcji w bankowości internetowej. Zwrot blika czasami księguje się z datą zakupu, a nie z datą zwrotu. W Twojej sytuacji będzie to data 5.08. 

Daj znać 😉 

Nicol
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Pienidze sa w juz u mnie ale skoro paczka nie zostala nawet nadana czy hest szansa jej anulacji zeby sprzedawca jej wogole juz nie nadal nie potrzebuje juz tej paczki

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:97626573 Jeśli sprzedawca zwrócił pieniądze to nie powinien wysyłać przesyłki. 🙂  Niestety nie ma już możliwości anulowania tego zamówienia. 

Nicol
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Sprzedawca napisal mi ze anulowal wyslanie bardzo dziekuje za pomoc :)))

oznacz moderatorów

M.D-00 Geist
#11 Animator

Zdarza się, czasem paczka utyka na jakimś etapie (wg statusu podawanego na Allegro). Największe opóźnienie jakie miałem przesunęło odbiór o dzień.

oznacz moderatorów