- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Przyznam, że nie śledziłem ostatnich newsów Allegro i może coś przegapiłem...
Gdzie zniknęła możliwość sprawdzenia kiedy użytkownik ostatnio był zalogowany?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Mi również ta opcja mi się nie pojawia .
Zapytałem wczoraj o to doradcę nie potrafił mi odpisać i przekazał pytanie do eksperta , czekam na odpowiedź
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
może wy odpiszecie

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Widać też nie wiedzą. Coraz lepsze rzeczy się tu dzieją.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jak sprawdzić kiedy ostatnio logował się sprzedający (w jakim dniu i o jakiej godzinie )? kiedyś ta funkcja była dostępna i pomocna... obecnie jej nie widzę. czy została wyłączona ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Client:100977360 na allegro zwykle ten parametr był wyświetlany na liście ocen sprzedawcy ,ale widzę ,że przepadło ,na Lokalnie nie wiem .

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nic na ten temat? Cisza Moderatorki? Nie ładnie tak olewać pytającego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Otrzymałem odpowiedź od doradcy tak mi napisał .
Rozumiem, że informacja o ostatnim logowaniu sprzedawcy była dla Pana istotna podczas zakupów na Allegro. Natomiast wprowadziliśmy zmiany w widoku kont, aby uprościć widok i skupić się na najważniejszych informacjach, które mogą pomóc w dokonaniu wyboru.
Chcemy zapewnić, że zakupy na Allegro są całkowicie bezpieczne. Sprzedawcy przechodzą wewnętrzną weryfikację, aby upewnić się, że spełniają nasze standardy oraz są na bieżąco monitorowani. Dodatkowo, program Allegro Protect gwarantuje rekompensatę w przypadku problemów z zamówieniem.
Rozumiem, natomiast wprowadziliśmy zmiany w widoku kont, aby uprościć widok i skupić się na najważniejszych informacjach, które mogą pomóc w dokonaniu wyboru.
Rozumiem również, że zależało Panu na tym, dlatego z pewnością przekażę uwagę do odpowiedniego zespołu.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
W sumie nigdy nie sprawdzałam i może się mylę. Wydaje mi się jednak, ze firmy zaglądające przez sales i nie mające potrzeby wchodzić na konto mogły mieć ten widok bardzo przekłamany. Ja na firmowym dzień w dzień jestem na sales, a na koncie może raz w tygodniu...

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Czyli kolejne cudowne zmiany na "lepsze" w wykonaniu Allegro....
Jakiś czas temu dałem propozycję aby wprowadzono znacznik czy wiadomość została przeczytana, ponieważ często spotykam się z brakiem odpowiedzi na pytania (obecnie dwie osoby nie odpisały w ciągu 48h, jedna przed zakupem - olać, może nie chce sprzedać a tylko się chwali i druga, gdzie towar zakupiłem i mam problem - teraz już nawet nie wiem czy się logowali, jeszcze po tym dało się coś wywnioskować). Po propozycji ani śladu, chyba usunięta a teraz jeszcze dodatkowo tą opcję zabrali.
Cóż w takim przypadku już nie wiem czy przeczytał, nawet czy był/logował się. Towar pozostaje zwrócić i wystawić komentarz negatywny, a chłop może nic niewinny, bo z jakiegoś powodu się nie logował. Brawo Allegro.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Agent555 tu widać jak działa CTRL+V 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@KOGIEL_T napisał: "tu widać jak działa CTRL+V"
No. To jednak coś DZIAŁA! 🤣
btw: fajny awatar 🙂

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Otrzymałam odpowiedź od ,,doradcy" iż funkcja wyłączona aby dbać o prywatność sprzedających. Do czego to dochodzi 🙂