anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oszusto na konto allegrolokalnie

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:98911378
#2 Obserwator#

Cześć, mam pytanie do was. 

Co zrobić jeżeli zostałem oszukany na allegrolokalnie na konto w grze valorant, dostałem dane które są widoczne na czacie, ale zawartość konta które kupowałem nie jest takie jak na zdjęciu i zapewnieniach prywatnego sprzedawcy, otworzyłem dyskusję, lecz sprzedawca twierdzi ze konto jest prawidłowe i wszystko jest jak należy, a allegro  mówi, że nie mogą podważyć decyzji sprzedawcy, teraz nie mam 200 pln oraz zakupionego produktu, co prawda produkt dostałem, ale konto nie dość że sie nie zgadza z opisem i zdjęciami, to jeszcze jest puste i nic totalnie na nim nie ma.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:98911378 no jak uważasz, że zostałeś oszukany to należy to zgłosić na policję.

Kontynuuj dyskusje może otrzymasz możliwość skorzystania z AP

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jeśli uważasz że zostałeś oszukany to zgłaszaj to np. na Policję ,ale jak stałeś się tylko ofiarą tego że źle odczytałeś co kupujesz to możesz nic nie ugrać . Pewnie pozostanie Ci się pogodzić ze stratą i przyjąć to na klatę i mieć nauczkę na przyszłość aby ostrożniej podchodzić do zakupów od przypadkowych handlarzy.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

Client:98911378 nasz pracownik wypowiedział się już w Twojej dyskusji ze sprzedającym i już ją zakończyliśmy. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów