Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zostałem oszukany za zakup konta world od tanks w opisie były wypisane czołgi itp ale była mała notka "konto może zawierać" na co zwróciłem uwagę pytając sprzedającego ten odpowiedział że tak musi być bo worgaming(stwórcy world of tanks) tak mają w regulaminie itp na zdjęciach w ofercie czołgi itp wszystko git ale po zakupie otrzymałem konto stworzone dzisjaj z czołgami podstawowymi które się dostaje po założeniu konta potem jak napisałem sprzedającemu że zgłaszam do allegro to napisał że czyste konto było na sprzedaż jest to jakieś wprowadzenie w błąd mogę odzyskać pieniądze dodam że 340zl nie taka mała suma
N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Moderacja nie rozwiąże tego problemu, ty musisz go rozwiązać ze sprzedającym, masz narzędzia :https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Dodam że kupiłem z drugiego konta allegro jeżeli jakiś moderator zainteresuje się sprawą wszystko wytłumaczę dam ss z aukcji z tego co pisałem z tego konta że sprzedawcą przeanalizowałem jego profil i jest nastawiony na oszustwa tego typu bo ma tak powstawiane konta do wielu gier z zdjęciami z itemkami z fajnymi rangami itp
Zgłoś problem, inaczej tego nie rozwiążesz.