Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, czy komuś też zdarzyło otrzymać się wiadomość od jakiegoś konsultanta z allegro? Proponują współpracę za recenzję i lajkowanie produktów.. po zapytaniu skąd ma mój numer bo nie rekrutowałam do nich, odpisała mi w zasadzie bot mi odpisał, że allegro samo daje listy kontaktów swoich klientów a oni jako firma zajmująca się reklamą i marketingiem sobie to wykorzystują. Wysłała mi jakaś propozycję zadania i jak je zrealizuje to otrzymam 20zl a później można więcej zarobić.. Przed zgłoszeniem tego gdzieś chciałam dopytać czy ktoś miał taką samą sytuację? To nie jest normalne, że kontaktują się przez whatsapp.
Wygląda Ci na współpracę? Mi na oszustwo.
Oczywiście, że nie! Ja to wiem, ale ktoś może się skusić na zarobienie kilka zł.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ to chyba grubsza sprawa , nie sądzę żeby to była wiadomość od allegro ....ale ???
@Client:38002100 Prześlij zrzuty ekranu z widokiem otrzymanych wiadomości na adres: phishing@allegro.pl. Zajmiemy się tą sprawą.
Już wysyłam:)
Brawo, czy nr-y telefonu są ukrywane przed zakupem i płatnością ?
Witaj
i jak doświadczenia z tą firmą bo mnie też to spróbowali i potem wpłaty coś dali zarobić ale mam podejrzenia co do tej dzialasciu
Osobiście usunęłam i zablokowałam numer 🙂 polecam