anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Otrzymałam vouchery od mastercard bezcenne chwile, jeden udało mi się zapisać w Allegro korzystając

1954bartro
#7 Wielbiciel#

Otrzymałam vouchery od mastercard bezcenne chwile, jeden udało mi się zapisać w Allegro korzystając z linku https://allegro.pl/kampania/monety/kod/mastercard-bc a pozostałych nie przyjmuje. Czy ktoś mi może pomóc, dlaczego nie przyjmuje nowych voucherów, a przyjęło tylko jeden?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@1954bartro Czy vouchery dotyczą dostępu do darmowych dostaw w ramach Allegro Smart? Jeśli tak, na jednym koncie można wykorzystać tylko jeden kod. Czy podczas próby wprowadzenia pozostałych voucherów pojawia się jakiś komunikat?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kurtz_mr
#1 Nowicjusz#

Możliwe że ten który dało się wykorzystać był na monety, a inny to voucher. Zgodnie z instrukcją na stronie bezcennechwile.mastercard.pl vouchery działają tak:

Wymień punkty na kartę podarunkową o wartości 50 PLN do wykorzystania na Allegro. Aby zrealizować kod, zrób zakupy i wybierz metodę płatności (wyłącznie płatność z góry). W sekcji “Twoje zniżki" zaznacz "Masz kod lub kartę podarunkową". Wprowadź kod Twojej karty podarunkowej, aby obniżyć płatność o jej wartość. Karty podarunkowe nie sumują się, nie łączą z innymi promocjami oraz nie pokrywają kosztów wysyłki. Jeśli nie wykorzystasz na raz całej kwoty, otrzymasz nową kartę przypisaną do Twojego konta Allegro z pozostałą kwotą. W przypadku zamówienia na kwotę mniejszą lub równą wartości karty podarunkowej przy kosztach dostawy wynoszących 0 zł, naliczona zostanie kwota 1 zł w celu autoryzacji płatności.

oznacz moderatorów