Płatność w toku

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Co jest dzisiaj z tymi płatnościami? Pierwszą transakcję opłaciłem bez problemu, dwie kolejne wiszą od kilku godzin! Kasa przelana i nic! PŁATNOŚĆ W TOKU!!!!!!!!!!!!!!!!
Przecież jak jest jakaś awaria to się ją usuwa. Allegro nie stać na serwis? Ile ja będę na towar czekał?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@kanearmour A regulamin czytałeś???????? Tam jest napisane, że płatności są przekazywane sprzedawcom do końca następnego dnia roboczego. Chyba nie czytałeś, bo zaczynasz krzyczeć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
To nie jest problem przekazania pieniędzy sprzedającemu tylko oczekującej płatności która ma status oczekiwania na potwierdzenie. Zanim zaczniesz pouczać i to jeszcze w ten sposób to proponuję rozpocząć od czytania ze zrozumieniem. Problem jest znany allegro bo samo odpowiada min na fb, że pracują nad rozwiązaniem tylko, że oficjalnie się nie chcą przyznać.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Też mam ten sam problem z płatnością szybką i oraz widnieje że mojego konta zostały pobrane pieniądze. Problem jest niezaksięgowanie PayU lub przelewy24 płatności. Też dzisiejszą pierwszą płatność poszła bez problemy poszła.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@kanearmour @szymost1 Potwierdzam, że występują dzisiaj problemy z rozliczaniem płatności. Pracujemy nad ustaleniem i wyeliminowaniem ich przyczyny. Przepraszamy za utrudnienie.
Moderatorka