Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kochani,
mam taką zagwozdkę. Wczoraj około godziny 20 zrobiłam zakupy w aplikacji mobilnej. Wszystko przebiegało tak jak zawsze, łącznie z płatnością. Natomiast już po samym procesie płatności w mobilnej aplikacji banku i powrocie do aplikacji mobilnej allegro wyświetlił się napis "płatność w toku".
Mówię ok, pewnie przejdzie i zajęłam się swoimi rzeczami.
Dzisiaj około 6 rano zaglądam, a tam nadal status "płatność w toku", nie było statusu płatność nieudana, czy cokolwiek, tak jakby się w ogóle to zawiesiło. Dopiero ja sama po godzinie 6 rano tą płatność anulowałam.
Teraz pytanie do @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @gdvorek można sprawdzić co tam się zadziało? Mogę jeszcze raz spokojnie zapłacić za ten zakup i czekać na zwrot od Allegro (bo pieniądze z banku normalnie zostały pobrane, płatność została przeprocesowana prawidłowo) czy muszę się kontaktować ze swoim bankiem?
Teoretycznie patrzałam wątki na ten temat ale w każdym (który widziałam) była informacja ze statusem o nieudanej płatności i podwójnym poborem pieniędzy, moja była cały czas w toku przez całą noc.
Podrzucam numer zamówienia fc810970-9e2c-11f0-a33e-3d21d611af1b i numer płatności fce30074-9e2c-11f0-a417-fd831f6ae8ec
Tak, możesz. Kasa powinna w kilka dni roboczych sama wrócić. Gdyby nie to wtedy pisz od razu tu Skontaktuj się z nami - Allegro Pomoc Zwykle nie ma z tym jednak problemu, wraca tam skąd przyszło.
@AnnaG-Antyki dziękuję Aniu 😊
Sprawdziłem, że płatność została anulowana. Do maksymalnie 3 dni roboczych pojawi się na Twoim koncie. Zazwyczaj jednak dzieje się to na po jednym dniu roboczym.
@gdvorek dziękuję Ci za sprawdzenie 😊