anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka przekierowana do maszyny

igrek_raciaz
#7 Wielbiciel

Przepełniony paczkomat allegro one, brak informacji dokąd zmierzają moje paczki, gdzie dostanę info na ich temat? 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

igrek_raciaz
#7 Wielbiciel

Paczka nr A005054KN1 

Oraz A0050B1374

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @igrek_raciaz, obie przesyłki zostały przekierowane do automatu One Box AL018DBL pod adresem Cicha 6c, Bolesławiec 59-700.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

igrek_raciaz
#7 Wielbiciel

W jaki sposób mogę je odebrać? W aplikacji widnieje że są w drodze, chyba że nie zostały jeszcze tam umieszczone. 

oznacz moderatorów

igrek_raciaz
#7 Wielbiciel
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@igrek_raciaz Z tego co sprawdziłem są jeszcze w drodze. Otrzymasz powiadomienie, gdy dotrą do automatu.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

igrek_raciaz
#7 Wielbiciel

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ beznadziejne jest to śledzenie allegro one, ostatni raz jak cos zamawiam tą metodą, pomimo że jest to najblizszy mi punkt zamieszkania. W konkurencji jest w ten sam dzień w tymczasowym punkcie jeśli nie ma miejsca w docelowym automacie , a tutaj czarna dziura. 

oznacz moderatorów

igrek_raciaz
#7 Wielbiciel

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_  A0050B1374

Ta już drugi dzień w przekierowaniu nie może dotrzeć do automatu allegro one. Zamówione w poniedziałek, to jest jakiś nieśmieszny żart. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @igrek_raciaz, zgłosiłem prośbę o pilną interwencję w sprawie Twojej przesyłki.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów