Przepełniony paczkomat allegro one, brak informacji dokąd zmierzają moje paczki, gdzie dostanę info na ich temat?
Paczka nr A005054KN1
Oraz A0050B1374
Cześć @igrek_raciaz, obie przesyłki zostały przekierowane do automatu One Box AL018DBL pod adresem Cicha 6c, Bolesławiec 59-700.
W jaki sposób mogę je odebrać? W aplikacji widnieje że są w drodze, chyba że nie zostały jeszcze tam umieszczone.
@igrek_raciaz Z tego co sprawdziłem są jeszcze w drodze. Otrzymasz powiadomienie, gdy dotrą do automatu.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ beznadziejne jest to śledzenie allegro one, ostatni raz jak cos zamawiam tą metodą, pomimo że jest to najblizszy mi punkt zamieszkania. W konkurencji jest w ten sam dzień w tymczasowym punkcie jeśli nie ma miejsca w docelowym automacie , a tutaj czarna dziura.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ A0050B1374
Ta już drugi dzień w przekierowaniu nie może dotrzeć do automatu allegro one. Zamówione w poniedziałek, to jest jakiś nieśmieszny żart.
Cześć @igrek_raciaz, zgłosiłem prośbę o pilną interwencję w sprawie Twojej przesyłki.