Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zadzwoń na infolinię.
Dzięki za podpowiedź. Pisałem już do nich @, ale jeszcze mi nie odpisali.
@majki117 spokojnie , kurierzy pracują do późnego wieczora , opóźnienia Inpost owszem zdarzają się , ale są to przypadki marginalne , pamiętaj ,że ten przewoźnik deklaruje dostarczenie paczki w 2 dni robocze .
Jestem bardzo niecierpliwy, tym bardziej że ostatnio miałem inny zakup z przygodami u innego sprzedawcy na allegro i również był problem z opóźnioną przesyłką.
@majki117 muszę poprosić Cię o cierpliwość, poczekaj proszę na odpowiedź przewoźnika w zgłoszeniu e-mailowym.
Hej. Cały czas czekam 😉😉😉
Niestety nie odpisują.... Paczka trafiła do sortowni wczoraj o 20.29 i do tej pory (a już mamy południe następnego dnia) status paczki się nie zmienił... Nigdy nie zdarzyło mi się żeby paczka 15 godzin była w sortowni i nie wyjechała w dalszą drogę do docelowego paczkomatu... Zaczynam się denerwowac
Dzień dobry @majki117 ,
przesyłka procesowana jest prawidłowo, prosimy o cierpliwe oczekiwanie.
Jeśli przesyłka do końca dnia nie zyska statusu przekazanej do doręczenia, prosimy o kontakt jutro z Infolinią lub przez czat dostępny na stronie https://inpost.pl/kontakt
Dzień dobry. Dziękuję za informację.
Dlaczego nie ma aktualnej informacji o statusie paczki?
@majki117 czy możesz wyjaśnić co masz na myśli? Status przesyłki się nie zmienił, czy otrzymałeś inną informację w tej sprawie?
Mam na myśli to, że status przesylki się nie zmienił. Ostatnia informacja jest z wczoraj z godziny 20.29, że przesyłka przyjęta w oddziale InPost.
Chcę najzwyczajniej w świecie śledzić swoją przesyłkę, na którą nie mogę sie już doczekac🙂
@majki117 jasne, rozumiem 🙂 Przewoźnik nie przekaże Ci szczegółowych informacji i wyjaśnień. Przykro mi, ale ja również nie jestem w stanie odpowiedzieć, dlaczego zazwyczaj paczki szybciej opuszczają sortownie, a dzisiaj trwa to dłużej.
Musimy poprosić Cię o cierpliwość.
Dzięki za odpowiedz🙂 Tak się zastanawiam czy to teraz taki standard w inpoście że nie ma bieżącej informacji o statusie przesylki, czy tylko mi się dziś coś takiego trafiło że nie wiem co jest z moim zamówieniami? Poczekam jeszcze trochę, ale jak tylko wyskoczy info o opóźnieniu w dostawie to od razu rezygnuje z zakupu.
20 godzin minęło od przyjęcia paczki w oddziale inpost. Od tego momentu brak aktualnych danych o statusie paczki. Gdzie jest moja paczka?
@majki117 Zgodnie z wcześniejszą wiadomością od InPost, jeśli przesyłka do końca dnia nie zmieni statusu na przekazaną do doręczenia, skontaktuj się z Przewoźnikiem: https://inpost.pl/kontakt
Mogę w każdej chwili zrezygnować z tego zakupu? Mam już dość tej paczki, tego czekania i braku informacji o swoim zakupie za 200 złotych....
Zaraz się okaże się mi ktoś paczkę zajumał...