anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczki których nie zamawiałam

Client:133786095
#7 Wielbiciel

Dostałam wczoraj i dziś informacje że w jednej z Żabek mam dwie paczki do odbioru, chociaż nic nie zamawiałam, jak weszłam na konto to tam też nie mam żadnej informacji że coś było kupowane na moje dane.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:133786095 Wygląda na to, że ktoś złożył zamówienie, wskazując Twój numer telefonu. Proszę, skieruj zgłoszenie za pomocą formularza. W treści wskaż numery przesyłek, o które chodzi.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:133786095   Zachowaj ostrożność, takie lub podobne informacje przysyłają oszuści chcący wyłudzić dostęp do danych lub nawet do konta bankowego.

Może ujawnij tutaj adres mail z jakiego otrzymałaś te wiadomości, podejrzewam że nie będzie to  powiadomienia@allegro.pl

Oczywiście możesz zgłosić to do Allegro tak jak radzi moderatorka Wiktoria,  możliwe że jeszcze w tym miesiącu dostaniesz odpowiedź..

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Nie dostałam na e-mail tylko w SMS najpierw jakiś lakier, później jakaś peleryna z adresem żabki i z kodami odbioru do tych paczek gdzieś w Piłach

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#18 Luminarz

@Client:133786095 Najprawdopodobniej ktoś źle wpisał numer telefonu. Takie rzeczy się zdarzają. Logiczne, że jak nic nie zamawiałaś, to nie odbierasz 🙂 Paczki poleżą parę dni, i wrócą do nadawcy.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Zrozumiałambym gdyby to była jedna wiadomość, ale dwa razy pomylić swój numer to trochę słabo

oznacz moderatorów