Znajdźcie mi geniusze w ciągu moich 18 lat na allegro 1-den przykład gdzie coś z tej kategorii kupiłam... Podpowiem NIGDY i NIC.
Po co Wam profilowanie jak z niego nie korzystacie?
Same maile ze spamem, w powiadomienia strach zajrzeć.
Nie włączy człowiek powiadomień w apce, żeby uniknąć klejnego spamu. To znowuż spmujecie zeby włączyc te powiadomienia...
2 chińskie portale + E... razem wziete nie generują takiego bezsensownego spamu jak 1-no Allegro.
Tak trudno wysyłać ludziom kupony tylko do kategorii, z ktrych korzystają albo wcale?
A potem sie dziwić, że jak przy sprzedaży trzeba napisać do klienta to nie czyta. No kto by jeszcze w te spamy zagladał...?
To żenujące. Ogarnijcie speców od spamu. Po to mają profilowanie, zeby z niego korzystać!
@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Acha rozumiem, że to odpowiedź na mojego posta??? Czy tam jeszcze pracuje ktoś myslący, czy juz same boty??? @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@AnnaG-Antyki Nasze kampanie realizują różne cele marketingowe, dlatego obok ofert bazujących na Twojej historii, przesyłamy też propozycje mające na celu zachęcenie do odkrycia zupełnie nowych kategorii zakupowych. Część powiadomień to kampanie ogólne informujące o dużych akcjach rabatowych, a niektóre o konkretnych kuponach.
Zachęcam Cię do przejrzenia zgód na powiadomienia w tej zakładce.