@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam
Siadłem z zamiarem kupna słuchawek przez allegro pay po wynegocjowaniu ceny ze sprzedającym lecz wyskoczyło mi ze moje konto jest zablokowane
Znalazłem email z 15.01.2026r który informuję mnie o blokadzie z powodu naruszenia art. 10.1
Skontaktowałem sie juz przez formularz i dostałem potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia
Moje pytanie brzmi czy jest szansa na przyspieszenie działań i odblokowanie konta teraz przez weekend max poniedziałek rano poniewaz słuchawki mialy być na obiecany prezent na wtorek 20.01 a tu mam takie zaskoczenie
Czy raczej bedzie sie to juz ciągło i muszę pożyczać na szybko pieniądze ? Oraz czy moge odrazu cos zrobic aby to przyspieszyć
Dodam ze kupiłem juz te słuchawki prawie miesiąc temu lecz okazało sie ze byly uszkodzone i musiałem je zwrócić
Pozdrawiam
Jak dobrze pójdzie to może do wtorku otrzymasz pierwszą odpowiedź od działu bezpieczeństwa i jeśli dalej dialog z działem bezpieczeństwa też pójdzie dobrze to może w ciągu kolejnego tygodnia lub dwóch blokada zostanie zdjęta.
Ale to tylko jak dobrze pójdzie.
@Client:44437956 tematyką blokad zajmuje się nasz dział bezpieczeństwa, z którym kontakt możliwy jest wyłącznie mailowo, nie mamy możliwości pomocy w tej sprawie na forum. Proszę Cię o cierpliwość, wkrótce otrzymasz odpowiedź na swoją wiadomość.