anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pilne zakupy przez alpay Blokada konta ( art 10.1 )

Client:44437956
#1 Nowicjusz

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam

Siadłem z zamiarem kupna słuchawek przez allegro pay po wynegocjowaniu ceny ze sprzedającym lecz wyskoczyło mi ze moje konto jest zablokowane 

Znalazłem email z 15.01.2026r który informuję mnie o blokadzie z powodu naruszenia art. 10.1 

Skontaktowałem sie juz przez formularz i dostałem potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia  

Moje pytanie brzmi czy jest szansa na przyspieszenie działań i odblokowanie konta teraz przez weekend max poniedziałek rano poniewaz słuchawki mialy być na obiecany prezent na wtorek 20.01 a tu mam takie zaskoczenie

Czy raczej bedzie sie to juz ciągło i muszę pożyczać na szybko pieniądze ? Oraz czy moge odrazu cos zrobic aby to przyspieszyć 

Dodam ze kupiłem juz te słuchawki prawie miesiąc temu lecz okazało sie ze byly uszkodzone i musiałem je zwrócić 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jak dobrze pójdzie to może do wtorku otrzymasz pierwszą odpowiedź od działu bezpieczeństwa i jeśli dalej dialog z działem bezpieczeństwa też pójdzie dobrze to może w ciągu kolejnego tygodnia lub dwóch blokada zostanie zdjęta. 
Ale to tylko jak dobrze pójdzie. 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:44437956 tematyką blokad zajmuje się nasz dział bezpieczeństwa, z którym kontakt możliwy jest wyłącznie mailowo, nie mamy możliwości pomocy w tej sprawie na forum. Proszę Cię o cierpliwość, wkrótce otrzymasz odpowiedź na swoją wiadomość.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów