Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jesteś na właściwym koncie?
A jak mogę być na niewłaściwym skoro siełoguje itd
@tomek2861 czytałeś ciasteczka ?
@tomek2861 prześlij mi proszę cały zrzut swojego ekranu (wraz z widoczną datą i godziną) oraz podaj numer lub link do licytacji, o którą chodzi.
Nie sprecyzowałem na początku ale jest teraz tak - wybieram kolejno DOM OGROD -NARZEDZIA i licytacje sortuje do konca najmniej i tu nie mam widocznego czasu do konca licytacji . Kazda oferte musze otwierac i sprawdzac bo juz tam jest czas do konca . JAK TO NAPRAWIC I NAJLEPIEJ WROCIC DO TEGO STAREGO ALLEGRO KTORE BYLO !!!!!!
@tomek2861 sprawdziłam na przykładzie narzędzi i jest dostępna opcja sortowania ofert "czas ofert: najmniej", co widać tutaj:
tak napisalem czytaj wyzej - sortuje czas do konca najmniej i we wszystkich wyswietlonych ofertach nie mam widocznego czasu do konca licytacji i musze otwierac kazde by zobaczyc ile jest do konca . Dodam ze to jest tyl;ko po zalogowaniu - bez logowania czas jest widoczny\
U mnie także widać!
a gdzie sie [podzialy licytacje
A nie te eksperymenty Allegr, połącz rozłącz oferty są tego przyczyną?
jak to uczynic??????????????
Masz po lewej filtry.
Kolego i gdzie tu w filtrach widzisz POPŁĄCZ-ROZŁĄCZ oferty , być może muszę się udać do okulisty będę wdzięczny o wskazanie
@tomek2861 prawdopodobnie wpadłeś w nasz eksperyment, w którym testujemy różne opcje wyświetlania listy wyszukiwania. Nie jest to błąd czy wina aktualizacji.
Możesz mi odpisać co mam z tym zrobić by czas licytacji był widoczny ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
@tomek2861 wskaż nam dokładnie miejsce, gdzie ten czas miałby być widoczny? Podczas składania oferty? W jakiejś konkretnej zakładce? Czy na liście z ofertami?