Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zostałem oszukany przez gościa z którym nie dało rady się skontaktować. Allegro się wtrąciło że mogę skorzystać z POK. Muszę wstawić zdjęcie lub pdf swojego DO aby odzyskać pieniądze. Problem jest taki że wchodząc w zakładkę wstawienia dokumentu nie mogę go wstawić (nie pokazuje się błąd ani nic), o co może chodzić ?
@Fakir0106, czy problem występuje po wyczyszczeniu ciasteczek (zrobisz to kombinacją klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE) i zmianie przeglądarki?
@Fakir0106 Zobacz ten post;
@konto zamknięte nie ma możliwości okazywania dowodu "na miejscu". Natomiast w tych sytuacjach, w których weryfikacja danych jest konieczna, zezwalamy na anonimizację dokumentu (o to, które dane można zasłonić, najlepiej pytać pracownika, z którym się w danej sprawie koresponduje). Tym niemniej do POK skanu dowodu nie wymagamy.
@keretnuh od razu może sprostuję: jeżeli nie otrzymałeś przedmiotu, a transakcja spełnia warunki, z POK dostaniesz zwrot kwoty, którą zapłaciłeś. W kwestii utraconych korzyści, z tego co wiem, policja też nie pomoże - jedynie sąd.
Zapytaj czy musisz skanować dowód: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=6464910c-6c94-4a98-8205-c92e3ce82158