anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomimo rezygnacji z zakupionego towaru sprzedający wysłał towar

Cobra3008
#8 Zapaleniec
oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

Cobra3008
#8 Zapaleniec

Towar był u sprzedawcy po reklamacji i nie zdążył go odesłać jak ja odstąpiłem od umowy a dzień po tym sprzedawca odesłał do mnie towar

oznacz moderatorów

Cobra3008
#8 Zapaleniec

Zrobiło się tam spore zamieszanie trzeba to jakoś ogarnąć bo nie bardzo wiem na czym stoje 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@Cobra3008  to może opisz swój problem bardziej obszernie, wówczas będziemy mogli coś podpowiedzieć, bo na razie piszesz bardzo enigmatycznie i nie wiadomo w czym jest problem

oznacz moderatorów

Cobra3008
#8 Zapaleniec

Kupiłem coś tam 😁 przyszło tydzień po terminie uszkodzone odesłałem na reklamację reklamowało się za długo potem wysyłali za długo no to podziękowałem za towar i odstąpiłem od umowy a kilka godzin po tum sprzedawca wysłał towar 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Cobra3008 widzę, że o chęci odstąpienia poinformowałeś w dyskusji 02.07. Czyli jak rozumiem w ramach złożonej reklamacji oczekujesz pełnego zwrotu środków? Muszę zaznaczyć, że sprzedający może odrzucić takie roszczenie, jeżeli jest w stanie towar wymienić lub naprawić. 
Sugeruję, żebyś dodał w dyskusji informację, jakie są Twoje oczekiwania na ten moment, żeby sprzedający mógł się do tego odnieść. Możesz też skorzystać z funkcji [poproś o pomoc Allegro]. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów