Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Towar był u sprzedawcy po reklamacji i nie zdążył go odesłać jak ja odstąpiłem od umowy a dzień po tym sprzedawca odesłał do mnie towar
Zrobiło się tam spore zamieszanie trzeba to jakoś ogarnąć bo nie bardzo wiem na czym stoje
@Cobra3008 to może opisz swój problem bardziej obszernie, wówczas będziemy mogli coś podpowiedzieć, bo na razie piszesz bardzo enigmatycznie i nie wiadomo w czym jest problem
Kupiłem coś tam 😁 przyszło tydzień po terminie uszkodzone odesłałem na reklamację reklamowało się za długo potem wysyłali za długo no to podziękowałem za towar i odstąpiłem od umowy a kilka godzin po tum sprzedawca wysłał towar
@Cobra3008 widzę, że o chęci odstąpienia poinformowałeś w dyskusji 02.07. Czyli jak rozumiem w ramach złożonej reklamacji oczekujesz pełnego zwrotu środków? Muszę zaznaczyć, że sprzedający może odrzucić takie roszczenie, jeżeli jest w stanie towar wymienić lub naprawić.
Sugeruję, żebyś dodał w dyskusji informację, jakie są Twoje oczekiwania na ten moment, żeby sprzedający mógł się do tego odnieść. Możesz też skorzystać z funkcji [poproś o pomoc Allegro].