Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Cobra3008 jeśli anulowałeś zakup, to przedmiot jest własnością sprzedawcy, napisz do niego, że niepotrzebnie wysyłał, ale jeszcze powiedz nam czym była nadana wysyłka
To jest grubsza sprawa tam od 9 czerwca jest problem ze sprzedawcą
@Cobra3008 to dla Ciebie nie ma żadnego znaczenia jak odstąpiłeś od umowy, to musi Ci oddać kasę
No tak tylko jak towar się odbił jeszcze na aucie kuriera i zaczoł wracać do nadawcy to nastała cisza nawet allegro się nie odzywa w tej sprawie
@Cobra3008 zakup od sprzedawcy prywatnego czy firmy? Kupowałeś jako osoba fizyczna czy na firmę?
Jako osoba prywatna od firmy
@Cobra3008 a miałeś prawo do odstąpienia od umowy?
Skoro była opcja w allegro do takiej decyzji to chyba tak
@Cobra3008 "Skoro była opcja w allegro" W allegro jest taka opcja niezależnie od tego czy jest prawo do odstąpienia od umowy... Gdyby allegro się przejmowało takimi banałami nie zadawałbym tego pytania.
Ok nie pomyślałem o tym
Czyli nie wiem
14 dni tak?
Jak sie dostać do moderatora? Ktoś kto ma wgląd w konto powie co i jak dalej
@Cobra3008 spokojnie, jeśli my nie odpowiemy na Twoje pytania, to zaraz się pojawi jakiś moderator, lub moderatorka😉, jam możesz to daj link do aukcji albo sam sprawdź, czy nie było ograniczonego zwrotu
@Cobra3008 jesteśmy 😉 Którego zakupu dotyczy problem? Ostatni zwracany zakup był z tego co widzę z powodem reklamacyjnym.
Tak o ten ostatni właśnie chodzi
@Cobra3008 czyli reklamowałeś produkt zanim został dostarczony🤔 skąd wiedziałeś, że jest wadliwy???
Bo już raz był u mnie i nie dogadałem sie ze sprzedawcą i odesłał a ja w między czasie odstąpiłem od umowy
@Cobra3008 ale odstąpić od umowy, to możesz w ciągu czternastu dni, a Ty piszesz, że sprawa się ciągnie od 9 czerwca, więc to nie był zwrot konsumencki, tylko reklamacja
Tak na początku była reklamacja a tetaz jest zwrot tak formalnie wygląda sprawa
@Cobra3008 formalnie, to zwrot możesz zgłosić do czternastu dni, a jak zgłosiłeś reklamacje, to musisz czekać na decyzje sprzedającego