Cześć! W tym wątku możesz poprosić o przywrócenie zakupu do zakładki „Moje zakupy”.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry ! Proszę przywrócić listę ostatnich zakupów. Przypadkiem usunęłam coś co dopiero kupilam. ... Dziękuję pozdrawiam
Cześć, @aLKa9891! Przywróciłam zakupy z maja na Twoim koncie. 😊
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie całej ukrytej historii zakupów, szukałem jednego produktu ale nie pamiętam kiedy byl zamawiany 😞
Cześć @BartexGT! Nie widzę ukrytych zakupów na Twoim koncie.
Udało mi sie znaleźć, dzięki i sorrki za zamieszanie 🙂
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie kupionych przedmiotów pilot zamiennik LG, były bodaj dwa zakupy
@dam04 gotowe!
Dzień dobry, ukryłam zakup (sosy do kawy moni) ponieważ był to prezent aby ktoś przypadkiem nie zobaczył, teraz mam problem z zamówieniem, czy ktoś z Allegro byłby w stanie pomóc? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@PolecamTenSklep Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Dziękuję za pomoc!!!
Proszę o odkrycie moich zakupów
Z góry bardzo dziękuję 🫶
@dawidkata8 Proszę bardzo, gotowe!
Witam
Proszę o odkrycie moich ukrytych zakupów. Z góry dziękuję
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupuKLATKA TRANSPORTER DLA PSA ALUMINIUM 89x70x51cm zakup z dziś.
Pozdrawiam
@miclab92 Proszę bardzo, gotowe!
Poproszę o przywrócenie ukrytych zakupu z ostatnich dwóch tygodni chodzi o jeden zwrot ok jeszcze jestem w terminie dziękuje pozdrawiam
Dzień dobry, zapytam o coś. Jak można odkryć wcześniej ukryte zakupy. Chcę je zwrócić bo uszkodzone. I chciałabym żeby przez allegro poszło to ? Dziękuję
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie zakupu MacBook pro 13 z dnia 08.08.2022.
Pojawiły się problemy ze sprzętem i za wcześnie ukryłem zakup.
Dziękuję.
Ukryte zakupy
@Olo010567 wszystkie zakupy są ponownie widoczne w zakładce.