anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomoze ktoś znaleźć szczotke zanim pogryzę klawiaturę?

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Szukam czegoś takiego ale w cenie dla ludzi 

https://allegro.pl/oferta/szczotka-pneumatyczna-szpilki-drewniane-brazowe-11r-gorgol-1-szt-180261690...

Tu ostatnio kupowałam za 45, a teraz poszaleli...

Wymagania:

-wiosłowa

- drewniane igły

- brak kuleczek. 

Oczywiście wyszukiwarka ma moje wymagania gdzieś. Może ktoś znajdzie podobną w przyzwoitszej cenie?

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Blisko ale ma kuleczki, a to sie haczy. Moja maruda ich nie przeżyje:) A ma włosy do pasa więc nawet gderanie uzasadnione:)

I w dodatku nie widzę z czego są igiełki, wszystko drewniane, a o igiełkach brak opisu, a z PCV też robią.

Ale dziekuję za próbę. Jak mam tu coś konkretnego znaleźć to chora jestem.

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

do dzieła

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

wspomoże was wspaniała wyszukiwarka allegro

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

17982769076

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Dzięki ale też ma kuleczki. W dodatku to jeden z qutletów, które załatwiło Allegro swoją polityką. Od ponad roku nie mam odwagi u nich cokolwiek brać po tym jak notorycznie trzeba było dyskutować o zwroty. Przynajmniej 4 x dyskusje tak odpalałam. A potem zobaczyłam komentarze, ze nawet dyskusje juz nie pomagają i zrezygnowałam całkiem.

Kupię od żółtego brata. Nawet spersonalizuje. Nie jedno Allegro na świecie. Zaczęłam tu szukać, bo tym gorgolem z pierwszego linku byłyśmy obie zachwycone przez 3 lata zanim igły sie połamały. Ale nie za 2krotnie wyzsza cenę... Szkoda, że Allegro tak sie popsuło...

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria @RED dzięki panowie poradziłam sobie inaczej czyli znalazłam: "bambusowa szczotka do włosów z drzewkowym grzebieniem," wiadomo gdzie. Nawet z opcją personalizacji i za dokładnie 1/6 ceny. I próbuj tu nadal od swoich kupować człowieku...

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki a wystarczyło znać na pamięć ean szukanego produktu przed zakupem i wprowadzić go bez błędów w wyszukiwarce allegro

i nie trzeba by było szukać u konkurencji -  na trzeciej lub czwartej stronie wyszukiwania serwis by Ci tu znalazł produkt, a na pierwszych dwóch podał propozycje rzeczy, które potrzebujesz, ale o których teraz nie myślisz 🙂

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Heh szczerze u konkurencji szukałam równo 3 minuty. Przekopanie odmętów netu za eanem i dotarcie do 3-4rtej strony wyników ile by zajęło?