anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

poszukuje kogoś o Nicku

mortalkombat3
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

w sprawie wyjąśnienia jakejś płatności ale niewiem jakiej i allegro też niewie xd xd xd xd xd xd x dx d xd śmiech na sali każą mi porozmawiać z użytkownikiem [edycja]  szukam cie przyjacielu kim kolwiek jestes od kilku miesięcy bo allegro nie może nawiązać z nami kontaktu żebyśmy wyjaśnili jakiś zakup coś za co musiałem zapłacić  KOCHANE ALLEGRO jak tu was nie kochać xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx no !

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @mortalkombat3. Zakup u tego sprzedającego zrealizowałeś na Allegro Lokalnie i tam możesz się z nim skontaktować. Przejdź do zakładki Moje zakupy -> Wszystkie kupione i przy zamówieniu od tego sprzedającego kliknij w Szczegóły. Następnie napisz do niego przez opcję [Napisz wiadomość].  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mortalkombat3
#7 Wielbiciel

Phabletoid nie ma już dostępnej tej osoby ale kupowałem od niego okulary za 2400 a kazano mi tu zapłacic jakeś 400pare złoty zqa coś na allegro więc nie widze problemu czy wy ślepi czy jak

że tyranzakcja na zielono z tą osobą więc pytam teraz już bardzo poważnie jakim prawem byłem zablokowany skoro wszystko się zgadzza I BLĄD JEST PO WASZEJ STRONIE I KTO MI ZWRÓCI KASE 

oznacz moderatorów

MiMary

@mortalkombat3, kwestię blokady konta wyjaśnisz wyłącznie w prywatnej korespondencji mailowej, niestety nie załatwimy tego na forum. 
Proszę, kontynuuj rozmowę w zgłoszeniu mailowym o numerze 56894908. Możesz odpisać na naszą wiadomość z 25 grudnia, 17:25 (znajdziesz ją w swojej skrzynce mailowej). 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Phabletoid
#7 Wielbiciel

Witam, jestem sprzedającym. Transakcja nie doszła do skutku, więc co tu Panu zwracać? Wybrał Pan płatność przy odbiorze osobistym a nigdy się nie spotkaliśmy.

oznacz moderatorów

mortalkombat3
#7 Wielbiciel

tranzakcja doszła do skutku i jest ok

tylko allegro naliczyło mi jakeś niby 400pare złoty i musuałem zapłacić bo miałem zablokowane konto i kazali sie z panem kontaktować ja juz nie wiem o c tu chodzi

oznacz moderatorów

mortalkombat3
#7 Wielbiciel

a po co ten kontakt

oznacz moderatorów

mortalkombat3
#7 Wielbiciel

no bo była taka możliwość za pobraniem no i super do pana nic niemam tylko allegro naliczyło kwote 400coś złoty że mam zapłacic i zablokowali konto kapłem się po miesiącu że jakaś płatność nie uregulowana tylko jak i za co tu pani moderator pisze że mam to wyjaśnić już poza forum . Mam tylko jedno pytanie nasza tranzakcja przebiegła prawidłowo? pan odpisze bo niewiem po co mam sie z panem kontaktować może pan wie . może mamy sie wymienic tel i sobie wieczorami pogadać xd i prosze moderacje o nie wysyłanie mi tu numerków sprawy tylko poprosić allegro o tel 502699975 kiedyś zadzwonili bo trzeba to raz wkońcu wyjaśnić tu na forum żeby ludzie widzieli że zablokować to można nawet losowe osoby i jeszcze im dac coś do zapłaty i niewiedzą co. @MiMary  @Phabletoid 

oznacz moderatorów