anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Próbki perfum

Client:109767497
#7 Wielbiciel

Czy ktoś wie, dlaczego zniknęły z Allegro próbki perfum? To błąd aplikacji czy zostały wprowadzone nowe zasady?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:109767497 Zostały wprowadzone nowe zasady. Nie można już wystawiać w ofertach próbek kosmetycznych i zapachowych oznaczonych jako nieprzeznaczone do sprzedaży.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Pszczola2013
#13 Ambasador

@nat_not 

Niestety ale to nieprawda co Pani napisała! Moje aukcje z próbkami zostały usunięte mimo że przeslałam do Allegro pismo z firmy Avon której próbki sprzedawałam że próbki są płatne i ja jako sprzedawca kupuję je i mam na fakturze. Mimo to moje aukcje z próbkami zostały usuniete a było ich około 150, natomiast inni bez problemu je maja, wystawiają i wznawiają. Zgłaszałam to już kilka razy ale część osób może a część nie, dlaczego?

Ps. Mało tego, nawet widzę że niektórzy mają skopiowane aukcje całe z moich, łącznie z tekstem i zdjęciami. Przykład aukcji: 18974761645, 18974770021, 18858746736, 18729486415, 18973265545

Jedynie dopisane do tej 18974761645: Próbki wysyłane losowo, zapachy mogą się powtarzać

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Pszczola2013 Takie produkty nie są dozwolone, dlatego dziękuję za podanie tych ofert. Zgłosiłam je do weryfikacji. Możesz na przyszłość robić to również samodzielnie, przez przycisk "zgłoś naruszenie". 

Nicol
oznacz moderatorów

Pszczola2013
#13 Ambasador

@N_Nitka28  Zgłaszałam ale nic to nie daje, mało tego codziennie są nowe oferty z próbkami a ja wystwiać nie mogę.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Pszczola2013 obecnie sprzedaż próbek na naszej platformie nie jest dozwolona i dotyczy to wszystkich sprzedawców. Pozostaje mi zachęcić Cię do zgłaszania takich ofert. Będą weryfikowane. 

Alicja
oznacz moderatorów

__DAM__
#9 Pomysłodawca

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Zgłaszałam wiele razy i ANI RAZ NIE ZOSTAŁY USUNIĘTE, MAŁO TEGO wystawiane są nowe bo mam zaznaczone jako ulubione i codziennie widzę nowe oferty, nawet te które Pani podałam nadal są wszystkie poza jedną która się wyprzedała więc zaraz będzie wznowiona albo wystawiona nowa. Nie będę już zgłaszać bo to tylko strata mojego czasu ale jak widać są równi i równiejsi, jedni mogą a inni nie 😞

oznacz moderatorów