Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o sprawdzenie czy i komu się sprzedał przedmiot, prosiłem o weryfikację przez pracowników w trwającym sporze, ale jej nie uzyskałem, dlatego piszę tutaj. Sprzedający twierdzi że przedmiot wystawił się automatycznie po raz kolejny i został ponownie sprzedany. Przesłał mi link do zweryfikowania, ale to jest link z jego konta więc nikt inny go nie otworzy, według historii tego przedmiotu z allegro owszem był wystawiony ponownie, ale się nie sprzedał.
link od sprzedawcy z rzekomą sprzedażą -> https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/oferta/390b63f0-85b4-11ef-a7cf-d9f75451d77a?sellerId=229235...
link sporu -> https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/47047c9d-3990-41a2-bb9b-5d031ecf22dd?bi_s=tinkerbell...
Tak więc jeśli okazałoby się że to jednak ja jestem ostatnim kupującym to będę żądał wysłania przedmiotu od sprzedającego.
pzdr.
Ty tego nie zobaczysz bo wysłał to z linkiem z kota sprzedażowego a nie ofertę. Domagał jak- sąd?
tyle to wiem że ja tego nie zobaczę, dlatego poprosiłem o pomoc
pewnie przedmiotu i tak nie dostanę skoro są takie kombinacje, jedynie chciałbym wiedzieć za co dokładnie mam wystawić negatywa
Z całymi wyrazami szacunku, ale wiem co to jest zwrot i że prawdopodobnie tak ten temat się skończy, ale całkowicie o co innego pytałem. W historii sprzedaży pokazanej na allegro z ostatnich 3 prób sprzedaży tylko ja widnieję jako kupujący, więc chciałbym wiedzieć czy sprzedawca mówi prawdę i słusznie obarcza błędem allegro, czy jednak kłamie i nie chce się przyznać do swojego błędu i wywiązać z umowy. I tylko o taką informację prosiłem.
No przyznam szczerze że rewelacyjne zamiecenie tematu pod dywan za równo ze strony sprzedawcy jak i Allegro, i każdemu się wydaje że zwrot pieniędzy rozwiązuje całkowicie sprawę. Dyskusja zawisła bez odpowiedzi po czym automatycznie została zamknięta, no rewelacja. Gdyby mi zależało na zwrocie to nie zaczynałbym w ogóle tego tematu, a nikomu nie przyszło do głowy że straciłem niepotrzebnie czas na oczekiwanie w próżni, o zamrożonych środkach już nie wspominając, być może zamiast oczekiwać znalazłbym w tym czasie inny przedmiot. Ja jedynie chciałem uzyskać informację kto mnie oszukuje, ale widzę że Allegro woli faworyzować sprzedawców bo przecież ma z nich zarobek, tylko pragnę przypomnieć że bez kupujących, oni nic nie sprzedadzą. A zależało mi tylko i wyłącznie na jednej, bardzo łatwej do zweryfikowania informacji. Niestety będę musiał zrewidować swoje poglądy i przenieść chociażby częściowo swoje zakupy na inne platformy. Dziękuję za nie rozwiązanie mojej sprawy tak jak oczekiwałem.
No pięknie, skoro potraficie tak sprawnie usuwać zdjęcia wiele wyjaśniające w postępowaniu Allegro, to może raczycie się wypowiedzieć dalej tej sprawie i zająć w końcu jakieś stanowisko.
Cześć, @AliYO. Zdjęcie zostało ukryte, ponieważ zawierało dane osób trzecich (imię i nazwisko).
Oferta 16818506156 została automatycznie wznowiona przez system, więc możliwe, że sprzedający nie posiadał już tego produktu na stanie i wybrał błędne ustawienia wznawiania oferty. Nie mogę udzielić Ci informacji komu ten produkt został sprzedany.
Czy w tym supporcie pracuje jeszcze ktokolwiek logicznie myślący, odpowiadacie mi zupełnie na inne kwestie niżeli tu poruszam. Zadam pytanie jeszcze raz najprościej jak potrafię.
Po wyszukaniu w "Zakończonych" dokładnie tej oferty wyświetlają się 3 próby sprzedaży tego przedmiotu, przy 1 z nich widnieje informacja że przedmiot został sprzedany i był to mój zakup, tak więc teoretycznie tylko ja go kupiłem w całej historii sprzedaży tego przedmiotu.
I teraz zasadnicze pytanie: czy ten przedmiot mógł być sprzedany komukolwiek innemu na ostatniej aukcji i nie jest to wyświetlone w historii sprzedaży i jest to błąd leżący po stronie Allegro, czy jednak historia jest zgodna z prawdą i sprzedawca mnie oszukuje, bo w przeciągu tych 3 aukcji była tylko jedna sprzedaż i był to mój zakup. I nie interesują mnie żadne dane osobowe tylko stwierdzenie tego prostego faktu po czyjej stronie leży wina. Prościej już nie umiem tego opisać.
Widzę że na ciężkie pytania stosuje się spychologię braku odpowiedzi, więc skoro szkoda komukolwiek poświęcić 5 min. na zweryfikowanie i udzielenie odpowiedzi, to ja będę poświęcał swoje 5 min. codziennie na przypomnienie że nadal oczekuję.
Pozdrawiam.