Dzień dobry Państwu, sprawa jest niestety bardzo długa, dlatego użyłem tytułu jakbym pisał esej 🙂 może to dlatego pomoc allegro w dyskusji nie zadało sobie trudu zagłębiania się w nią. Może jednak to moja perspektywa sprawia, że widzę wyjaśnienie bardzo łatwo a sprzedawcę jako (przepraszam za mocne słowa) kłamcę i kombinatora, stąd moja serdeczna prośba o Wasz czas i obiektywne spojrzenie na przebieg dyskusji.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że czuję się jakbym rozmawiał z botami - i po stronie sprzedawcy i po stronie allegro.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_

Bez znaczenia jest fakt, że sprzedający kilkukrotnie słowem i zdjęciem potwierdził jaki produkt posiadał i jaki zwróciłem - a odwrócił narracje o 180 stopni w obliczu wytykania mu dziur w narracji.
Bez znaczenia jest tez fakt, że sprzedający wysłał TO SAMO ZDJĘCIE jako dowód, najpierw tego co posiadał a następnie tego co otrzymał.
Tak jak napisałem, całą tę dyskusję czułem się jakbym pisał z botami, także dziękuję jeśli przebrnąłeś przez ten dugi blok tekstu i będę wdzięczny za opinię czy oszalałem czy rzeczywiście jest to jawne oszustwo.
Mimo wszystko jaki byłby werdykt, serdecznie mogę odradzić sprzedawcę [edycja] 🙂
Obrazki są dla nas niewidoczne 🙂
[edycja]
Załączam na hoście
Dołączam również zdjęcia które sprzedający wrzucił jako dowód tegoco posiadał:
31.08.2026 16:51 od sprzedającego - jest w dyskusji
Zdjęcia jakie później wysłał jako dowód tego co otrzymał kiedy zmienił zdanie:
05.09 2026 - zdjęcia przedstawiające zwrot
Ze względu na problem z obrazkami całą dyskusję załączam tutaj [edycja]
Jaki jest powód usunięcia zdjęć i załączonego linku z owymi? Zuploaduje je w sposób nie naruszający reguł ale prośba o podanie zasady jaką naruszają
Cześć, @matios3977. Na udostępnionych zdjęciach były widoczne dane innego konta (nazwa konta oraz imię i nazwisko).
ok, prośba o zamknięcie wątku w taki wypadku, założę jutro nowy, nie mogę już zamieścić więcej zdjęć
PS. zostały jeszcze zdjęcia gdzie widać dane sprzedawcy