@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę go rozwiązać coś z tym zrobić, nie będę się denerwował .
Czytam wątek i gdy z niego wyjdę zjeżdża mi na samą górę , strony
Chcecie to mogę wysłać filmik
@Agent555 W pierwszej kolejności wyczyść przeglądarkę i sprawdź czy problem się powtórzy, kiedy będziesz korzystać z innej (również w trybie incognito).
@nat_not @Pomogło już wszystko działa
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Znowu problem występuje, w przeglądarce jest dobrze , w aplikacji występuje, aplikacja zaktualizowana
@Agent555 Dzisiaj występują problemy w funkcjonowaniu Gadane. Przekazaliśmy już zgłoszenie do zepołu technicznego. Przepraszamy za utrudnienia.
W aplikacji nadal problem występuje, w przeglądarce wszystko ok
Nadal występuje problem od kiedy zgłosiłem problem gdy wchodzę na Gadane poprzez aplikację, rozumiem że nic z tym nie zrobicie , gdzy zgłaszam problem ciągle brak odpowiedzi
@Agent555 Nikt inny nie zgłasza nam podobnego problemu, dlatego prześlij na spolecznosc@allegro.com filmik, na którym pokażesz jak to u Ciebie wygląda. W zgłoszeniu podaj link do tego wątku.
@nat_not wysłano , czy możesz sprawdzić czy filmik się załączył
@Agent555 Niestety nie widzę u nas żadnej wiadomości od Ciebie.
@nat_not a teraz , wysłałem z innej domeny pocztowej
@Agent555 Teraz jest. Dziękuję. Konsultuję tę sprawę.
@nat_not ok, czekam na odpowiedź
@nat_not czy odpowiedz otrzymam tutaj na Gadane w tym wątku czy na adres e-mail
@Agent555 Tutaj, na Gadane.