anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z Allegro

portowcy77
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry ,

opis sytuacji, sprzedający z chin przesyła mi adres do zwrotu, który nie jest obsługiwany przez popularne portale jak DHL itp.

Podejrzewam że robi to specjalnie żebym się zniechęcił ze zwrotem towaru.

Jednocześnie allegro zamknęła dyskusje i  nie mogę już sie dalej z nimi kotłować, nie chodzi o 260 zł tylko o fakt.

Co robic?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

NipponShorty
#15 Entuzjasta#

poproś administrację to wznowią ci Dyskusję tylko co chcesz w niej osiągnąć? @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @portowcy77. Którego dokładnie zamówienia dotyczy ten problem? Proszę, podaj jego numer.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

portowcy77
#7 Wielbiciel#

Numer zamówienia

b785ce40-b242-11ef-959b-fd5236a51865
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@portowcy77 poprosiłam już zespół o wznowienie Twojej dyskusji ze sprzedawcą, więc na razie poproszę Cię o cierpliwość. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@portowcy77  napisał(a):

Co robic?

Nie zamawiać u Chińczyków 😄  podał Ci adres do zwrotu ( znałeś go również podczas zakupów zakładka zwroty ) a że to drogi interes to Twój problem i koszt co ma do tego dalsza dyskusja 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

portowcy77
#7 Wielbiciel#

masz racje nie zamawiać u chińczyków, tylko pieniądze wysłałem do allegro a nie do chińczyka więc allegro też nie ch mi pomoże

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@portowcy77  ale adres do zwrotu miałeś już przed złożeniem zamówienia, czy teraz nagle sobie inny wymyślił🤔

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@portowcy77 Nie kupować z Chin, ale jak towar jest niezgodny z opisem to reklamuj, tu już wygląda to inaczej.

oznacz moderatorów