Witam
Mam problem z zablokowanym kontem.
Przyslano mi wiadomosc ze mam jakies powiazane 4 szt konta i zablokowali mi z tego powodu konto.
Tylko ze ja nie mam i nie mialem nigdy innych kont poza jedny zamknietym ponad 20 lat temu.
co nawet tego nicku nie wymienili.
Kazali mi z tych kont napisac wyjasnienie,ciekawe jak?jak to nie moje konta,pozatym w rozmowie telefonicznej allegro w innej sprawie dowiedzialem sie ze te konta dawno nie istnieja,sa zamkniete a dzial brnie dalej w to zebym sie zalogowal na nie i wyjasnil,przepraszam ale kurcze normanie jak bym z jakas niedorozwinieta osoba rozmawial z tego dzialu.
inna osoba z obslugi przyslala mi link abym wyslal wyjasnienia jako osoba nie zalogowana,i tak zrobilem wyslalem oswiadczenia ze to nie moje konta bo naprawde one sa nie moje i ja ich nie zakladalem.
to konto mam tez prawie 20 lat i teraz nagle komus cos poszlo nie tak,i brnie w ta farse.
Najlepsze jest to ze to sie zbieglo akurat jak chinczyk z allegro nie uznaje mi gwarancji na czytnik cd ,ze moja wina ze sie zacial,nawet niechcac zwrotu,wysyla regulki z kopiuj wklej a allegro protekt,nie moze nic zrobic hehe.rece opadaja.
Juz pal licho z allegro sa inne tansze portale zakupowe,tylko ze ja mam tam jakies umowy z allegro Pay i chcialbym sie znich wywiazac,jak mi zablokuja na stale?to nie bede mial dostepu aby splacic to.
przeciez jak ja nie ma pojecia co to za konta ,wyjasnilem im i co dale ,normalnie to jest kopanie sie z koniem.
pozdrawiam
@ciapek333 Na Gadane niestety nie możemy pomóc w rozwiązaniu tego problemu. Musisz kontynuować korespondencję mejlową w tej sprawie i postępować zgodnie z otrzymywanymi wskazówkami. Tylko w ten sposób będziesz mieć sansę na odblokowanie konta.
Tylko ze ta osoba zajmujaca sie tym problemem ,caly czas brnie w cos co jest bez sensu,każe logowac sie na nieisniejace konta,co jestem pewien ze tych kont niema,mam taka informacje z rozmowy telefoniczne z obslugi allegro,konta zostaly dawno usuniete,tak jak pisze,poprostu trafilem na osobe niekompetentna w sprawie bezpieczenstwa,jezeli cos z tych konto bylo robione to czemu nie zglosi to na policje czy do prokuratury,ja wiem ze to nie moje konta i nigdy ich nie zakladalem,jestem uzytkownikiem allegro ponad 20 lat i nie myslalem ze cos takiego mnie spotka,dość ze chinczyk mnie oszukal allegro protect nic nie moze zrobic to jeszcze to.
Najlepsze ze z tym dzialem nie mozna skontaktowac sie telefonicznie,a rozmowy meilowe prowadza do nikad,pomimo wyjasnienia i wyslanie oswiadczeń,ta osoba co prowadzi ta sprawe jest poprostu niekompetentna.