Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dlaczego w aplikacji allegro mój telefon jest pod nazwą generic smartphone?? Mam włączone logowanie dwuskładnikowe gdy loguje się z komputera jako urządzenie zalogowane w aplikacji allegro
pokazuje windows i przychodzi SMS z kodem 6 cyfr podpisany @allegro a jak loguje się z telefonu to przychodzi SMS z kodem podpisany WyU7UcJNnRw proszę o wyjaśnienie dlaczego tak jest??
Masz powiązane aplikacje: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiazane-aplikacje
Tak mam żeby tutaj zapytać czy inni też mają taki problem ??
@drhouse24 jeśli masz włączone dwustopniowe logowanie i podczas logowania korzystasz raz z komputera, a raz z telefonu to wszystko wygląda w porządku. Czy możesz doprecyzować na czym dokładnie polega problem?
Co to jest co oznacza WyU7UcJNnRw
Rozumiem że jak loguje się na komputer to przychodzi kod z innego systemu inaczej podpisany niż z telefonu
Dlaczego mój telefon tylko w aplikacji waszej widnieje jako generic smartphone??
I jak sprawdzałem inne moje telefony i domowników to wszystkie te telefony po zalogowaniu widnieją jako generic smartphone proszęi to wytłumaczyć