Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zakupy wykonałem dziś przed godziną 10, zapłaciłem kartą i płatność pozostaje w toku mimo że pieniądze z konta zostały pobrane oraz dostałem powiadomienie na maila iż zakupiłem produkty. Czy stan płatności w toku długo się utrzymuje? Czy też może jest inny tego powód?
Mam to samo. Środki pobrane płatność w toku..
podbijam. dopiero co założyłem Allegro Pay, ponad godzinę temu zrobiłem zakup i cały czas wisi. Napisałem kilka wiadomości do Allegro, próbowałem też zamówić rozmowę, ale nic to nie daje...
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ potwierdzam jako sprzedający , brak płatności od 45min
Mam to samo 😕
Mam ten sam problem.
Też czekam. Płatność w toku. Z allegro cisza.
U mnie również, nie wiem czy czekać na aktualizację, czy anulować i zakupić jeszcze raz
zaczekajcie na moderatorów , może awaria .
Mamy taki sam problem.
Widać, tutaj https://downdetector.pl/status/allegro/ , że problem globalny allegro.
Też czekam. Blik też nie działa i temu tym chciałem zapłacić. Może to mieć coś ze sobą wspólnego?
Mnie również pobrało z konta 13 minut temu. Metoda płatności Google Pay. Co ciekawe nie wyświetlał się Blik w opcjach płatności. Zawsze go używam, więc akurat skorzystałem z GPay. Szkoda, bo płatność do 12:30 i dostawa następnego dnia.
U mnie to samo,zakupy zrobione,pieniądze poszły,ale brak potwierdzenia.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Mam ten sam problem. Może ktośto sprawdzi i jakoś zareaguje.
Mam identyczny problem
@@ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ to chyba grubsza sprawa , nie tylko PAY , ale i szybkie przelewy nie działają , wiszą zamówienia z płatnością ,,rozpoczętą ,,
U mnie to samo. Allegropay, płatność w toku. Od razu spłaciłem na Allegropay, pieniądze z konta poszły, wciąż bez zmian. „Dług” wisi jak i płatność w toku
Problem jest ze wszystkimi płatnościami. Karta i Google Pay też nie przechodzi.
Mam to samo. Spłaciłam jakiś kwadrans temu raty z allegro pay, z konta kasę pobrało ale raty widnieją caly czas jako niezaplacone 😕
To samo u mnie, płaciłem VISA godzinę temu, pobrało z konta , na allegro płatność w toku, dziwne było to że musiałem wpisywać dane karty która była już zapisana od miesięcy, ten szczegół jest alarmujący.
Mam to samo. Przed godz. 10.00 zamówiłem jeden towar i transakcja przeszła, a o 10.00 u innego dostawcy operacja w toku. Zgłaszałem w banku problem, sprawdzili i powiedzieli, że u nich jest ok. W Allegro jest jakiś problem.