Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zakupy wykonałem dziś przed godziną 10, zapłaciłem kartą i płatność pozostaje w toku mimo że pieniądze z konta zostały pobrane oraz dostałem powiadomienie na maila iż zakupiłem produkty. Czy stan płatności w toku długo się utrzymuje? Czy też może jest inny tego powód?
Aktualizacja 4.07.2022 r. godz. 14:25
Problem nie powinien już występować. 🙂
@Client:74783381, @szulwiolka, @goha369, @budrys2003a , @Client:101245403 obecnie odnotowujemy problem z płatnościami za zakupy na Allegro. Proszę Was o cierpliwość, pracujemy nad rozwiązaniem. 🙂
Witam, mam ten sam problem.
Witam,
mam ten sam problem. O 10.59 dokładnie zapłaciłam blikiem za zakup. Pieniądze z konta ściągnięte, a płatność ciągle "w toku". Kiedy można spodziewać się rozwiązania problemu?
Płatność właśnie przeszła. Dzięki!
Mam ten sam problem, kiedy można się spodziewać usunięcia usterki?
Dzień dobry, jak długo może to potrwać? Nie chciałabym aby wysyłka mojego towaru została opóźniona.
Chciałem spłacić ratę w allegro pay i system nie widzi karty płatniczej. W ustawieniach konta jest ona widoczna. Domyślam się, ze to awaria i nie ma sensu dodawać karty od nowa.
Ile trzeba czekać po wybraniu tej opcji? Blik nie działa a chciałem zapłacić szybko. Teraz mam w toku.
Powinno być od razu, coś poszło nie tak.
Oto ich odpowiedź
Obecnie występują chwilowe problemy z płatnością BLIKiem oraz kartą płatniczą.
Operator finansowy pracuje nad jak najszybszym rozwiązaniem tymczasowych niedogodności.
Bardzo Pana przepraszam za utrudnienia. Awaria została naprawiona- nasz dział techniczny pracuję nad prawidłowym zaksięgowaniem się statusów płatności dlatego proszę nie wybierać opcji anulowania płatności, status płatności niedługo powienien się zmienić na prawidłowy
Hallo Allegro, może warto dodać jakąś informację co się dzieje z płatnościami?! Jak widać każda forma płatności wisi a pieniądze z konta schodzą.
Też chciałabym się dowiedzieć co się dzieje bo chcę żeby do 12 wpłynęła kasa do sprzedającego a tu tylko transakcja w toku się pokazuje
U mnie już poszło.Zakup opłacony.
U mnie również przeszło
Odświeżcie sobie zakładkę z zakupami, zaczynają płatności przechodzić. Właśnie mi się zaktualizowalo 🙂
U mnie już także działa 🙂
chyba allegro ma jakiś duży problem bo mam to samo co reszta