Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zakupy wykonałem dziś przed godziną 10, zapłaciłem kartą i płatność pozostaje w toku mimo że pieniądze z konta zostały pobrane oraz dostałem powiadomienie na maila iż zakupiłem produkty. Czy stan płatności w toku długo się utrzymuje? Czy też może jest inny tego powód?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Ogarnijcie ten problem bo sprzęt potrzebny 😞
Właśnie dostałem z Allegro mail, że towar opłacony.
Czy ktoś dostał jakąś informację co się dzieje, też mam ten sam problem.
U mnie to samo, ciekawe, kiedy naprawią.
Czy nie szybciej będzie anulować i zrobić normalny przelew?
U mnie to samo google pay
Maja na Allegro awarię płatności. Napisali mi: "... na ten moment jest mała awaria, wkrótce powinna zostać rozwiązana. Dział techniczny już pracuje nad rozwiązaniem sprawy. "
a napisali czy oddają piniondze?
Witam,mam ten sam problem ,zrobiłem przelew blik za Allegro Pay,kasa poszła z konta a na Allegro Pay nie ma Płatność w toku .
Pisałem do nich w ten sprawie i mam czekać ,czy ktoś z was dostał już odpowiedź ?
Czy może ktoś z Allegro odnieść się do tego? Co jest grane, wszystkie płatności przestały działać?
czekać
To samo mam, a oczywiście paczki nie wyślą jak płatność w toku - masakra
właśnie przeszła mi płatność
Nr zamowienia 13ed35d1-fb6e-11ec-a88e-09f50cdc69b4
Mam to samo 6b59e647-7fcb-353e-86cb-18e7ca943f72
Jakaś awaria chyba jest, ja mam cały czas płatność w toku
Anulowałem zakup. Przy ponownym kupowaniu jest to samo.
Chyba coś się pozajączkowało w całym systemie (mam to samo) - Płatność w toku, a konto w allegro Pay już obciążone na kwotę zakupu
Opłaciłem za pomocą karty płatniczej zaległy zakup z Allegro Pay. Pieniądze poszły z konta, ale status płatności nadal nie zmieniony...
@grzegorz1232006, może być to spowodowane awarią płatności, którą odnotowaliśmy. Proszę Cię o cierpliwość. Pracujemy nad wyeliminowaniem tego problemu. 🙂