Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
w dniu wczorajszym w godzinach wieczornych (około 18:30 - 19:00) założyłam nowe konto prywatne na allegro (moje pierwsze). Po dokonaniu przelewu weryfikacyjno/aktywacyjnego. O godzinie 22:27 dostałam meila, że moje konto allegro share jest aktywna. Chciałam od razu dokonać moich pierwszych zakupów, ale niestety na ostatnim etapie nie mogę wybrać formy płatność oraz zniżek ponieważ obie opcję są wyszarzałe, jakby nieaktywne. Czy zrobiłam coś źle, czy allegro jeszcze weryfikuje moje dane...? Kiedy mogę się spodziewać odblokowania formy płatności oraz zniżek, bardzo proszę o jakaś informację lub pomoc.
Pozdrawiam serdecznie
Katarzyna79
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Katarzyna79 Czy masz wybraną najpierw metodę dostawy? Załącz proszę zrzut całego ekranu, z mometu składania zamówienia z niedostępną opcją płatności (z widocznym paskiem adresowym strony, datą oraz godziną), zasłoń na nim dane adresowe, jeśli są widoczne.
Dziękuję za zainteresowanie...usunęłam pliki cookies w przeglądarce i już wszystko działa.😅🙈😂 Temat do zamknięcia.