Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam Wszystkich
W dniu 5 listopada o godz.10:54 dokonałam zakupu wybierając odbiór w maszynie/box Allegro Orlen Paczka
Sprzedawca nadał paczkę 6 listopada i paczka wyruszyła w trasę o godz.13:40
Wczoraj paczka była w doręczeniu,ale na stronie zakupów pojawił się napis''Problem z przesyłką''
Okazało się,że ze względu na przepełniony box i brak miejsca paczka wróciła do magazynu
Dziś otrzymałam informację,że paczka jest w doręczeniu i po kilku godzinach znów napis''Problem z paczką''
Tym razem jest to ''Błędny region doręczenia''
Zbliża się weekend,oraz święto 11 listopada czy paczki Orlen są dostarczane w sobotę ?
Numer zamówienia 54fcd640-9b5b-11ef-8eda-f3ab0109a180
Numer przesyłki AD0039IPB6
Proszę o informację co z tym ''fantem'' zrobić.
Z góry dziękuję.Pozdrawiam
https://furgonetka.pl/zlokalizuj/AD0039IPB6
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@Gogii77 Zgłosiłam tą sytuacją do oddziału, z prośbą o interwencję.
Ślicznie Pani dziękuję za pomoc.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam.
Dziś znów przesyłka trafiła do doręczenia i znów nie została dostarczona....
Tym razem wpis ''Przesyłka została uszkodzona''
https://furgonetka.pl/zlokalizuj/AD0039IPB6
Proszę Mi powiedzieć,co teraz mam zrobić ?
@Gogii77 otrzymałaś już od nas wiadomość w tej sprawie, więc poproszę Cię o cierpliwość. Jesteśmy już w kontakcie z przewoźnikiem i ustalamy co się wydarzyło z Twoją przesyłką, więc nasz zespół poinformuje Cię o dalszych krokach.
Witam
Tak otrzymałam informację o opóznieniu,oraz don za co dziękuję z tym,że Sprzedawca po informacji o uszkodzonej przesyłce,każe czekać na jej powrót do Niego i dopiero wtedy wyślę następną.
Dodam,że ta paczka w ogóle nie trafiła do wybranej maszyny Orlenu,nie był to też zwrot czy reklamacja a towarem były napoje bezalkoholowe w szklanych butelkach,które Sprzedający cały czas ma w sprzedaży.
Dodatkowo paczka od wczoraj jest w doręczeniu a odległość między Mną a Sprzedawcą to 70km