Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Może ktoś mi pomorze od 1 mc nie mogę rozwiązać prostego problemu z allegro. Miałem nadane dwie pufy za 604 zł łącznie. Sprzedawca nadał dwie przesyłki i system allegro ustawił przypadkiem pobranie za dwie czyli łącznie 1208zł pokazałem kurierowi aukcji i wydał mi dwie paczki bo myślałem że szybko się to wyjaśni. Od mc się odbijam kontakt mailowy telefoniczny ze sprzedawcą i allegro i oni nie potrafią tego rozwiązać a allegro ciągle chce od UPS pieniądze. Chce rozwiązać sytuację bo szkoda mi kuriera którego już nawet straszą zwolnieniem. Macie pomysł jak ten problem rozwiązać. Ja już myślałem zgłosić sprawę do prokuratury i mediów bo oficjalne kanały zawiodły
@pecela jeśli jest tak jak piszesz, to oznacza, że sprzedający kombinuje, jak nie oddać kasy i wkręca kupującemu, że to wina Allegro😉, jutro zapytam mojego kuriera UPS jak to u nich wygląda, bo byłem pewien, że jak UPS dostał 604zł, to tyle przekazał sprzedającemu
Sprzedawca zawsze otrzyma całą kwotę pobrania z doręczonej przesyłki, choć może to nastąpić z opóźnieniem (jak zapewnie w tym przypadku).
@pecela przez miesiąc nie otrzymał pobraniówki🤔 jeszcze mi się tak nie zdarzyło, a sprzedaje już ponad 20 lat na Allegro
Raczej sprzedawca otrzymał już dawno środki. Pytanie tylko jak zachowa się Allegro Finanse, jeżeli za jedno zamówienie wpłyną dwie identyczne wpłaty.
To jeśli jest tak jak piszesz tym bardziej Allegro powinno od miesiąca zareagować i zmusić sprzedawcę do rozliczenia kwoty powyżej 604 a temat od miesiąca olewa. Sprzedawca odbija że Allegro Allegro że sprzedawca. Dlatego napisałem że mam problem z pomocą Allegro.
Nie przekonają Cię?