anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z zakupem poza Allegro

LaraCroft40
#1 Nowicjusz

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

sprzedawca "[edycja]" jest oszustem, który na swojej stronie internetowej (swojego sklepu [edycja] z siedzibą w Bydgoszczy) naciąga masę ludzi na pieniądze. Nie wysyła towaru i nie zwraca kasy. Nie odbiera telefonów. Oszukano mnie na kwotę kilkuset złotych i zaczęłam zgłębiać temat. Niestety za późno doszukałam się masy negatywów na jego temat na różnych forach. Prośba ogromna o sprawdzenie delikwenta, żeby takich samych numerów na Allegro nie było, a może i już były....

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@LaraCroft40 wskazane konto jest na allegro ponad 8 lat ma z ostatniego roku nie całe 400 ocen i 6 negatywów, które nie świadczą o procederze, który opisujesz.

Jeżeli zostałeś oszukany to należy powiadomić odpowiednie organy np policje.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @LaraCroft40! Przykro mi, że miałaś nieprzyjemną sytuację, jednak takie zgłoszenie powinno trafić do odpowiednich służb. Na forum proszę, aby nie wskazywać publicznie konta sprzedającego nazywając go oszustem oraz podawać strony internetowej sklepu. 

Pamiętej, że na Allegro dbamy o bezpieczeństwo transakcji i jest to dla nas ważne. W razie problemów z zakupem, zawsze możesz zgłosić się do nas po pomoc. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów